2777
2789
عنوان

خانواده

138 بازدید | 18 پست

با این جمله موافقید ؟ خانواده چیز عجیبیه شدیدا تاکید دارن که خوشبخت شدنتو می خان ولی مهمترین وظیفشون مخالفت کردن با هر چیزیه که تو رو خوشحال می کنه😮‍💨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تقریبا ، ولی پدر و مادر خوشی بچه شو میخواد.دوست داره بچه اش بهترین باشه ، سختی نکشه ، ولی خوب طرز فکر ها متفاوته دیگه شاید چیزی که از نظر من و شما ایرادی نداشته باشه ، از نظر اونا ایراد داشته باشه 

تقریبا ، ولی پدر و مادر خوشی بچه شو میخواد.دوست داره بچه اش بهترین باشه ، سختی نکشه ، ولی خوب طرز فک ...

توی خانواده های طلاق یا خانواده هایی که طلاق عاطفی گرفتن پدر و مادر خودخواهی موج می زنه و هر زحمتی واسه بچه می کشن منت میزارن که مثلا من هم بابات بودم هم مامانت 

چی بگم والا ، خداراشکر تجربه نداشتم و نخواهم داشت 

انشالا هیچ وقت تجربه شو نداشته باشی و نخواهی داشت. ولی من دیگه به همه چی شک دارم یه خانواده عالی بودیم از همه نظر که همه حسرت زندگی مارو می خوردن ولی بعد از ۳۰ سال یهو همه چی برگشت همه چی بهم خورد . دارم شاخ در میارم . توی زندگی چیزهایی یاد گرفتم که هیچ وقت هیچی ماندگار نیس . نه شادی ماندگاره نه غم . 

انشالا هیچ وقت تجربه شو نداشته باشی و نخواهی داشت. ولی من دیگه به همه چی شک دارم یه خانواده عالی بود ...

نمیدونم عزیزم ولی اینو بدون پدر و مادر  هیچ وقت تکرار نمیشن یه وقتایی چشم باز میکنی میبینی برای هیج کی مهم نیستی ولی پدر و مادر تا اخرین لحظه بچه هاشون دوست دارن مطمین باش 

نمیدونم عزیزم ولی اینو بدون پدر و مادر  هیچ وقت تکرار نمیشن یه وقتایی چشم باز میکنی میبینی برای ...

یه نمونش من ۱۵ ساله ازدواج کردم و صاحب بچه نشدم هر سری میرفتم دکتر مامانم می گفت خر نشی داروهای هورمونی بزنی و خدای نکرده سرطان بگیری . شوهرت مشکل داره. می گفتم مامان مگه تو دکتری می گفت من از دکتر بهتر می دونم . هر وقت می رفتم دکتر زنگ می زد بدوبیراه به من می گفت که شوهرت مشکل داره می دونم تو سالمی . می گفتم اگه سالمم چرا پریودهام نامنظمه می گفت خب پریودهای منم نامنظم بود ولی دیدی ۲ تا بچه آوردم . اسپرم‌های همسر من تعداد شون ۲۰ درصد بود که از نظر پزشکی باید آی وی اف می کردیم . روزی که اسم آی وی اف را آوردم مامانم می خاست منو بکشه که بدبخت باید هزارتا آمپول بزنی و سرطان می گیری . خلاصه این سالها مثل سایه دنبالم بود هر وقت احساس می کرد شاید برم دکتر زنگ میزد اعصابمو خورد می کرد . هم با مادرم درگیر بودم هم همسرم . این روال ۱۵ سال گذشت الان دکترا میگن چون سنم ۴۱ هست درصد آی وی اف واسه من ۱۰ درصده . الانم میرم آی وی اف چون یک ساله با مامانم قهرم . حالا جالبه این سالها نزاشت برم درمان و بچه بیارم جدیدا هر وقت دعوامون میشه میگه من از بس ذاتم بده خدا منو اجاق کور کرده . با اینکه این سالها خودش سنگ انداخته . میگه اینقدر بدبختی که خدا بهت بچه نداد . این مادره ؟ 

یه نمونش من ۱۵ ساله ازدواج کردم و صاحب بچه نشدم هر سری میرفتم دکتر مامانم می گفت خر نشی داروهای هورم ...

عزیزم من همیشه سعی میکنم توی تاپیک های که می تونم راهنمایی کنم ، خیلی وقت کاربر خاموشم ولی از وقتی عضو شدم به خودم قول دادم به خاطر سنم و مجرد بودنم توی تاپیک های خانمای متاهل نرم ، که یه وقت صحبتی نکنم که نسنجیده باشه یا باعث بهم ریختن زندگی کسی بشه ، شما هم ایشالا خدا یه نی نی ناز و چشم رنگی بهتون بده