2777
2789
چون ادمش نی  پرسیدن ضرر ندارد بگو من آدم رابطه دو روزه نیستم و نمتونم هی پنهانی باهات باشم&nbs ...

اون خب خودش میدونه ک مامانم الان مخالف همه چیزه حتی حرف زدن.. خواستگاری هم نمیزاره بیان

قلب چون من میبینم ته رابطه هیچه  تنها راهی ک دختر می‌تونه رها کنه همینه وگرنه هزارتا دلیل هم ب ...

بعضی آدم‌ها ارزش صبر کردن دارن عزیزم

رابطه رو باید ساخت 

متاسفانه من تازه داشت رابطه ام درست میشد و محبت بینمون تقویت میشد ک خودم از کوره در رفتم خرابش کردم..

دعا کن درست بشه❤

خواهرم لایک نکن🤕😐❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون ادمش نی  پرسیدن ضرر ندارد بگو من آدم رابطه دو روزه نیستم و نمتونم هی پنهانی باهات باشم&nbs ...

چرا قلبم میشکنه؟ چون با یکی دیگ میرع؟؟؟

کی ممکنه بهم برسیم؟ اون ک میگفت منو واسه زندگی میخاد و هزار شر و ور دیگ😭😂💔هییییییی وای دلممممم

بعضی آدم‌ها ارزش صبر کردن دارن عزیزم رابطه رو باید ساخت  متاسفانه من تازه داشت رابطه ام درست ...

شک نکن تو کار اشتباهی نکردی 

بازم ب هم برمیگردیم ولی با دقت و منطق تو این رابطتت پیش برو باشه؟

نمیاد اول باید ازش بپرسی ولی میگه نه 

واقعا حالم بده این رو زندگی و درس و همه چیزم تاثیر گذاشته..💔💔💔💔💔💔💔💔

ممکنه زودتر از دوسال ازدواج کنم باهاش؟ بخاطر شرایط خانواده من 

بله چون بار ها بهم تذکر داده بود گفته بود یه کاری نکن به گناه بیوفتیم گفتم دیگ نمیگم ولی بازم گفت ...

من چون بحث رو نمدونم متوجه نیستم 

پس درکل سعی کن منطقی باشی و اینکه ب گناه نیوفتادن راه داره 

بهش بگو عزیز همینکه من با جنابعالی ک نامحرمی صحبت میکنم خودش گناهه پ نترس دیه 

بله چون بار ها بهم تذکر داده بود گفته بود یه کاری نکن به گناه بیوفتیم گفتم دیگ نمیگم ولی بازم گفت ...

شما خودت هم اخلاق حالی ب حالی دارین یه لحظه عالی یه لحظه دپرس یه لحظه امیدوار یه لحظه ها امید 

یه وقتایی هم خودت و حست یه چیزایی متوجه میشی ولی بازم خودتو دلخوش میکنی

شک نکن تو کار اشتباهی نکردی  بازم ب هم برمیگردیم ولی با دقت و منطق تو این رابطتت پیش برو باشه؟

عزیزم کی مامان مبشم و چند تا بچه میارم 

یه روزی با لبخند به خدا میگم : این بیشتر  از اون چیزی بود که میخواستم 🤍✨