2777
2789
عنوان

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 78 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارک باشه .... درسته بعضی اطرافیان به آدم میگن چه خبره و چرا حواست را جمع نکردی و .... ولی اینجا هم کلی آدم بهت روحیه میدن . درسته سختی هاش زیاده ولی تو مادر قوی و مهربونی هستی و حتما از پسش برمی‌آیی . اگر از لحاظ روحی راحت تری فعلا به کسی چیزی نگو . مهم خودت و همسرت هستید 

قربون حکمت خدا برم اصلا نمیشه سر در برد.

تو این هشت سال آرزوی یه بچه داشتی الان ببین .

صبر خیلی تاثیر داره .

چقدر خدا بزرگه.

خدایا شکرت😍عزیزم مبارک باشه.

دخترم زندگیمه❤️

مبارکهههههه خدارو شاکر باش 😍 

منم یک سقط داشتم بعدش با دارو واستراحت کامل بچه دار شدم 

بعد از۳سال دوباره اقدام کردم و و دکتر و دارو ودوا اما نتیجه نداد دیگه بیخیال شدم گفتم بذار برم تهرانی اصفهانی جایی برای دوا درمون   تو همین ایام خدا بهم لطف کرد و یه گل پسر داد 

الان بچه م ۲سال ونیمع ومن با جلوگیری طبیعی و پری های نامنظم و تنبلی تخمدان و... خدا خواسته یه نی نی کوچولوی دیگه تو شکمم دارم 

سخته خیلی سخت .

ویارای شدید  . اینکه تقریبا باید مراعات کنم و زیاد فعالیت نداشته باشم . رسیدگی ب درس بزرگه . کوچیکه روهم هنوز از پوشک نگرفتم اما ذکر هر لحظه م اینه. الحمدلله علی کل حال . 

چه روزایی که برای بچه دار شدن امپول زدم و نتیجه نداد 

چه روز وشبایی که غصه میخوردم چرا نی نی ندارم 

چقد قرص و دارو و ازمایش و دکتر عوض کردم 

الهی شکر

مبارک باشه .... درسته بعضی اطرافیان به آدم میگن چه خبره و چرا حواست را جمع نکردی و .... ولی اینجا هم ...

همسرم که خوشحال برعکس من اصلا چیزی نگفت خندید و خوشحال شد همین قصد دارم فعلا تا چند ماه به کسی نگم

چشم عزیزم خدا منو ببخشه اگه ناشکری کردم

نه شما ناشکری نکردید فقط یه مادر نگران هستید برای وضعیت خودتون وبچه ها ان شاءالله به سلامتی دنیا بیاد وخدابچه هاتونو حفظ کنه براتون 

مبارکهههههه خدارو شاکر باش 😍  منم یک سقط داشتم بعدش با دارو واستراحت کامل بچه دار شدم  ...

الهی شکر عزیزم خدا بچه هاتو حفظ کنه درک میکنم ومنم سعی میکنم دیگه ناراحتی نکنم و خداروشکر کنم

عزیزم اته قلبم برات شاد شدم.

شاید تو اون ۸ سال انتظار وقتی آرزوی بچه های قد و نیم قد داشتی، فرشته آمین بالای سرت بوده🤩

قطعا خدا صدات رو شنیده و خودش مثل همیشه مواظب خودت و خانوادت هست🥰

بهترینها رو برات آرزو میکنم.

با تاپیکت کلی حالم خوب شد😍

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

آخی تمام اون سختیها واسم یادآوری شد. دورت بگردم واقعا سخته.واقعا مادربودن سخته. منم بچم خوابش سبک بود همش گریه میکرد نمیتونستم به کارام برسم به خودم که اصلا، شب تا صبح هم بیدار بودم بعضی وقتا از گرسنگی شیر نداشتم شوهرم اصلا بهم کمک نمیکرد  همش غر میزد. بارداری سختی هم داشتم تو بارداری هم شوهرم بهم توجه نمیکرد همش گریه میکردم افسرده شده بودم. بخاطر همین اصلا دیگه بچه نمیخوام.

عزیزم اته قلبم برات شاد شدم. شاید تو اون ۸ سال انتظار وقتی آرزوی بچه های قد و نیم قد داشتی، فرشته آ ...

من فکر کردم الان همه منو سرزنش میکنن واقعا ازتون ممنونم دلم آروم تر شد درسته یه زمانی واقعا سر نماز از خدا خواستم صدای خنده ها و گریه های بچه هام تو خونه بپیچه و الان شما به من یادآوری کردین

آخی تمام اون سختیها واسم یادآوری شد. دورت بگردم واقعا سخته.واقعا مادربودن سخته. منم بچم خوابش سبک بو ...

حق داری گلم میدونم این سختی هایی که گفتم واسه همه ی مادرهاست و فقط من نبودم که این روزها رو گذروندم همینکه درکم کردی واسم خیلی 

من فکر کردم الان همه منو سرزنش میکنن واقعا ازتون ممنونم دلم آروم تر شد درسته یه زمانی واقعا سر نماز ...

من درکت میکنم.

سرزنش چرا آخه.

به کسی ربطی نداره اصلا

خودم بعد از ۸ سال انتظار دوقلو دارم با آی وی اف.

اما بعد از اون جرات بارداری نداشتم.

مگر خدا خواسته بشه😁

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️