2777
2789

دوس نداره خب شاید نچرال دوس داره😅من نامزدم از کاشت ناخونو مژه و اینا بدش میاد منم مژه بدم میاد ناخون ن زیاد ولی میگه موهای خودتو رنگشو دوس دارم خودمم دوسش دارم رنگ نمیکنم اصلا چی بشه از نظر من هنه چی خدا دادیش قشنگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ولی بر عکس شوهرم کاریم‌ نداره ولی من رنگ موهای نازنینمو بیشتر از هزار تا رنگ‌موی شیمیایی دوست دارم ، و اینکه کاشت ناخنم شوهرم عاشقشه قبلا انجام دادم الان بخاطر مسائل شخصی خودم کنسل کردم

نام کاربریم برگرفته از زندگیه واقعی منه ،من و همسرم از دو شهر مختلف با دو فرهنگ متفاوت هستیم ولی خب قدرت 💪عشق❤️‍🔥 باعث شد معرفت خرج کنیم و تو مسیر زندگی همراه هم باشیم ، شاید یروزی داستان زندگیمو همینجا گفتم/ عاشق زادگاهمَم عاشق «بارون»عاشق «جنگل»عاشق «کوه» عاشق «دریا»شهر من همه اینا رو با هم داره❤️‍🔥کاربر قدیمی سایتم نمی دونم چرا تعلیق شدم «کاربری دوم!» 

بابای منم خوشش نمیاد ، مامانم چشم رنگی هست میگه رنگ بزنی شبیه این بیگانه های اروپایی میشی ، همین موی مشکی فرفری خوبه ، آرایش ام غلیظ باشه میگه شبیه شیطان رجیم شدید پاک کنید 🥲💔😂

کراتین ام نمیزاره بکنه میگه فرفری دوست دارم , خدایی ام  فر قشنگی داره قربونش برم ، وز ام نیست 

اگر خودت دوست داری برو انجام بده اعتراض کرد بگو موهای منه ناراحتی مو بلند کن رنگ نکن 

من یکبار موهام رو صورتی کردم همسرم گفت نهههههههه گفتم چرا ؟ صورتی دوست نداری ؟ خوب تو صورتی نکن من دوست داشتم رنگ کردم

شوهر منم قبلا نمیزاشت موهام و رنگ کنم میگفت مثل پیرزنا میشی سنت رو بالا نشون میده یا از ابروی نازک بدش میومد کم کم فهمیدم حق با اونه موی رنگ کرده سنم و بالا میزنه یا ابروی پهن الان مده و آرایش ملایم بهم میاد،الان ۴ساله موهام و رنگ نکردم خودم خوشم نمیاد

یه بار ابرومو برای عروسیم رنگ کردم کارمون داشت به جدایی میکشید 

این که دیگه فاجعه ست، به خاطر ابتدایی ترین کارها باید اجازه بگیرید؟!

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
دوس نداره خب شاید نچرال دوس داره😅من نامزدم از کاشت ناخونو مژه و اینا بدش میاد منم مژه بدم میاد ناخو ...

دقیقا 👏👏👏👏

نام کاربریم برگرفته از زندگیه واقعی منه ،من و همسرم از دو شهر مختلف با دو فرهنگ متفاوت هستیم ولی خب قدرت 💪عشق❤️‍🔥 باعث شد معرفت خرج کنیم و تو مسیر زندگی همراه هم باشیم ، شاید یروزی داستان زندگیمو همینجا گفتم/ عاشق زادگاهمَم عاشق «بارون»عاشق «جنگل»عاشق «کوه» عاشق «دریا»شهر من همه اینا رو با هم داره❤️‍🔥کاربر قدیمی سایتم نمی دونم چرا تعلیق شدم «کاربری دوم!»