2777
2789
عنوان

امشب با پسرعموم روبه رو شدم...

1870 بازدید | 26 پست

چند ماه از جدایی پدر و مادرم گذشته و من تو هیچ مراسم خانوادگی شرکت نکردم..البته بخاطر خجالتم بود ولی به همه میگفتم درس دارم اما دریغ از یه خط درس خوندن تو اون زمان ها....بعد از این مدت من رو دید و گفت یاس چه قدر لاغر و ضعیف شدی!

گفت من نگرانتم🥺...

احساسم بهش خوب بود...دلم می خواست بیشتر باهاش حرف بزنم و درددل کنم و زار بزنم اما مثل همیشه از ترس اینکه بابام و داداشم ببینن از کنارش فرار کردم....احساس می کنم اون بیشتر من رو درک میکنه تا بابام....لااقل میفهمه که من آدمم و جدایی از مادرم چقدر دردآوره برام...لعنت به کمبود محبت....

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......

عزیزمممم

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم فدای دله مهربونت  خدا بزرگه صبر کن😍😍😍😍😍😔

ترکم و ب ترک بودنم افتخار میکنم من بیر تورک قیزام 😎😎❤همیشه یادت باشه ک دنبال کسی باش ک دنبال تو باشد😔        توروخدا منو کنترل کنید😡 الان این چهارمین کاربریمه دوسش دارم 😁😭
🥺

سعی کن با شرایط جدید کنار بیای 

شاید این جدایی سخت ولی برای همه تون بهتر باشه 

اگه همیشه با هم دعوا و مشاجره داشتن . 

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

بیا بغلم

ترکم و ب ترک بودنم افتخار میکنم من بیر تورک قیزام 😎😎❤همیشه یادت باشه ک دنبال کسی باش ک دنبال تو باشد😔        توروخدا منو کنترل کنید😡 الان این چهارمین کاربریمه دوسش دارم 😁😭
سعی کن با شرایط جدید کنار بیای  شاید این جدایی سخت ولی برای همه تون بهتر باشه  اگه همیشه ...

این اواخر همیشه دعوا بود...ولی جدایی هم برای من هم مامانم عذاب اور شده

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......