2777
2789
عنوان

ببینین چقد منو نگران گذاشت

114 بازدید | 10 پست

نامزدم خونمون بود قرار بود بره شهر خودشون ک تقریبا یه ساعت راهه میخاست زن عموش و دختر عموش رو هم ببره(احساس میکنم دختر عموش میخادش ینی از نگاهاش اینا میفهمم) بعد من نیم ساعت بعد اینک راه افتاد بش پیام دادم رسیدی خبرم کن حالا بعد دو ساعت و نیم اینطور جواب داده بنظرتون چی بش بگممممم 

این اولیش

چرا نمیشه تمومروزای بی تو بودن:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر عمو جونت:/ اولین اشتباه 

خب دفعه قبل هم مجبور رفتیم دنبالشون دختر عموی خود شیرینش برداشت گف بریم فلان جا همش تو خونه ایمممم 

نامزد منم گف باشع بریم 

خرابش کن

وااات چرا؟ 

برا بهم رسیدنمون اون با کل خانوادش جنگیدددد

منم با بابام بعد دلیلی نمیبینم خرابش کنم

وقتی دختر عموی....  چش داره رو نامزد من

ینی چجوری بگم ک دلخور شدممم اخه من اینهمه نگران شدمم

مردا کلا خیلی اهمیت به این چیزا نمیدن یه جمله میگفتی عزیزم کاش زودتر خبر سلامتیت را بهم‌میدادی اخه من دلشوره میگیرم و...اینجوری بهتر جواب میده من بهد از ده سال شوهر خودم که ادعای منطق و صداقت و رو بودن داره که باید دو‌طرف اینجور باشن فهمیدم‌مرد را فقط باید دور از جون خرش‌کرد عین‌بچه ها میمونن

مردا کلا خیلی اهمیت به این چیزا نمیدن یه جمله میگفتی عزیزم کاش زودتر خبر سلامتیت را بهم‌میدادی اخه م ...

ولی من نمیتونم این کارو کنم خو وقتی اعصابم بهم بریزه دلم میخاد فقد خودمو خالی کنم یا حذاقل یه جواب درست درمون بگیرم

ولی من نمیتونم این کارو کنم خو وقتی اعصابم بهم بریزه دلم میخاد فقد خودمو خالی کنم یا حذاقل یه جواب د ...

همین بالا بردن صبر و تحمل اسمش میشه سیاست وگرنه به مرور بحث هاتون بیشتر میشن