2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم برو توی همین تاپیکای نی نی سایت بگرد...اکو‌می کنن، میگن نهایت خدا نکرده مشکوک هست و ریتم خوب نداره... صبر کن به دنیا بیاد ببینیم چی میشه... البته من قطعا و قطعا مطمینم نی نی گلت از سالم هم سالم تره. 

فقط توصیه می کنم که الکی خودتو نگران نکنی، پولت هم دور نریزی

بعد که نشون می داد سقطش می کردن؟!!!!

بله.. خودش میگفت اگر همون موقع سقط کرده بودم انقد وابسته نمیشدم و درد زایمان را تحمل نمیکردم بچشون هم بعد چند روز فوت کرده بودن

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
عزیزم برو توی همین تاپیکای نی نی سایت بگرد...اکو‌می کنن، میگن نهایت خدا نکرده مشکوک هست و ریتم خوب ن ...

آخه نرم که نمیشه دکتر گفته حتما برو جوابش هم برام بیار انشاالله خدا کنه سالم باشه