2777
2789
عنوان

خانوم ها از بوکان و مهاباد بیاین

165 بازدید | 4 پست

خیلی دخترهای بوکان و مهاباد قشنگن 

چرا واقعا 

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

من مهاباد هستم،خیلی هم خوشگل نیستن ها،اکثرا به خودشون میرسن،عمل میکنن و آرایش

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😊بالاخره در تاریخ ۲۰ شهریور ۴۰۳ بی بی چکم مثبت شد🤩🤩 ۱۹ آبان میرم برای ان تی...بعد اون به امید خدا تیکر بارداریم رو میذارم،واسم دعا کنید بچه م سالم باشه 😘❤
من مهاباد هستم،خیلی هم خوشگل نیستن ها،اکثرا به خودشون میرسن،عمل میکنن و آرایش

ااا 

که اینطور 

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهاباد ن ولی بوکانیا خیلی کیوتن

اره بوکان خیلی خوبن