2777
2789

آره من تا حالا نرفتم

ولی الان امکانش هست و اولین مسافرتم خارجیه

هیچ وقت ناامید نشو☺

اگر 1-سواد پزشکی۲-سواد سیاسی ومهمتر از همه3- شعور اجتماعی نداری با من بحث نکن!  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ایران بله طبیعیه

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"
کسی که مسافرت نره خسیسه به نظرم یا افسردس

عجببب!!!

پس اونایی که کلی مقصد دارن برای سفر رفتن ولی حسابشون خالیه در اصل افسردن یا خسیسن!!! جالبه🤔🤔

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"

نه طبیعی که نیس ولی خب ما تو این مورد جز غیرطبیعی ها هستیم 

شاید کلا یکی دو بار مسافرت خارج استان رفته باشیم

دلیلش هم مسائل مالی نیس کلا خانواده همراه و اهل مسافرت ندارم 

و این خیلی بده ها حتی بدتر از اینکه شرایط مالیت خوب نباشه نشه بری چون میبینم طرف پس انداز میکنه حتی با درآمد خیلی معمولی و سالی چند بار این استان اون استان میره اون وقت ما کل تفریحمون یه شهر دیگه استانمون رفتنه