2777
2789

بحثو سر چیزای مثبت هیجده ببره کات

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رابطه جنسی ممنوع

بوسه ممنوع

برای من اینا ممنوعه

ترجیحا بغل و دست هم بنظرم خوبه ممنوع بشه چون که داری طرفتو میشناسی و نباید با اینکارا وابستش بشی 

باز اعتقادات و فرهنگ ها متفاوته سعی کن رابطه خارج عرف نداشتع باشی👌🏻

احترام نگهداشتن تو حرف زدن ، فحاشی نکردن ، الویت بودن برام مهمترین چهارچوباست 

اگه منظورت چهارچوب فیزیکیه، هرکسی فرهنگ و لایف استایلی داره من ترجیح میدم تو نینی سایت هیچی نگم🤣

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️

به حریم‌ شخصیم (طرز تفکرم،ارتباطم با دیگران،سبک زندگیم و سبک پوششم)احترام بزاره و دخالتی نداشته باشه

و اینکه تعهد داشته باشه

چه‌تو تایم دوستی چه الان که ازدواج کردیم روال همینه😂

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

احترام نگهداشتن تو حرف زدن ، فحاشی نکردن ، الویت بودن برام مهمترین چهارچوباست  اگه منظورت ...

منم🥴😂

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

خب اگر مثبت هجده نباشه بنطرت چرا با دختر دوست بشه وقتی دوست پسر داره ؟؟؟؟؟

به نظرم این بحثا برای وقتی عقد کردن و اینا باشه بهتره ...البته نظر بقیه هم محترمه

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

ارتباط با نامحرم یا دوست پسر هیچ فرقی نداره از نظر من 

اگر قراره جهت اشنایی باشه الزاما باید همه حریم ها چه عاطفی چه جنسی چه کلامی حفظ بشه و باهم کاملا محتاط عمل کنند

چه جلو دیگران چه خارج از دیگران .

مثلا فرض کنی الان یه امامی پیشت نشسته چطور برخورذ میکنی 

ادم مذهبی یا تعصبی نیستم اما رو این روابط برام ناپسنده چون از اطرافیان ویدم چقدر دخترا لطمه میخورن دلم کبابه واسه همنوع خودم ک پسرا چقدر سو استفاده میکنند و در نهایتم اونی ک لطمه میبینه دختره حتی اگر با میل خودش باشه