2777
2789

روز ۲۷سیکلم یک لک قهوه ایی خیلی کم رنگ دیدم منم گفتم حتما دارم پری میشم نوار گذاشتم ۲روز گذشت و نوار تمیز موند  حتی اون لک قهوه ایی هم دیگه روی نوار ندیدم 

با این اوصاف الان چکار کنم 

بی بی بزنم نزنم منتظر پری باشم 

آیا این لک لانه گزینیه یا خیر 

اولین بارداریمه ۲۳سالمه 

چکار کنم ؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم روز موعدم یه لک صورتی و همچنین درد خیلی شدید عین پریود تا دوروز...  نوار گذاشتم هیچی نیومد ...بی بی چک زدم مثبت شد 

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.
منم روز موعدم یه لک صورتی و همچنین درد خیلی شدید عین پریود تا دوروز...  نوار گذاشتم هیچی نیومد ...

وااای خدا تمام تنم میلرزه 

یعنی مامان شدم 

من اصلن درد ندارم 

فقط لک قهوه ایی کمرنگ دیدم 

🥺

وااای خدا تمام تنم میلرزه  یعنی مامان شدم  من اصلن درد ندارم  فقط لک قهوه ایی کمرن ...

خوب درد نداره که من خودم همه علائمه پریو داشتم صورتم جوش درآورد عصبی شده بودم مثل همیش شیش هفت روز مونده بود به پریو بی بی زدم مثبت شد