2777
2789

۴۰ روز

شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اولین سقط چهل روز خونریزی و لکه بینی دومین سقط ۷ روز درد و خونریزی شدیدداشتم الان ۳۴ روز گذشته پریود شدم بستگی داره

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
منکه تا چند ماه خونریزی داشتم شدید قاووت از عطاری گرفتم با شیر قاطی کردم خوردم خوب شدم

نه هنوز ده روز اما هی کم و زیاد میشه بقایا هم توی سونو دیده شده 

خونریزی کمه به نظرتون  دارو های گیاهی هنوز استفاده بشه؟

یک دونه صلوات واسه همه ی دلتنگا
نه هنوز ده روز اما هی کم و زیاد میشه بقایا هم توی سونو دیده شده  خونریزی کمه به نظرتون  د ...

بقایا معمولا بادارو دفع میشه اگه نه کوتاژ میکنن یه مدت صبر کنید اگه قطع نشد داروی گیاهی استفاده کنید

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40