مریم_۶۶ مدیر عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 871 عنوان سقوط قسمت نه | مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 59 پست بچه ها خیلی این قسمتش بلوف داشت موافقین 1401/12/05 | 14:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مریم_۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 871 آره اما سریال استرسی و قشنگیه😣😄😄😄راستی من نفهمیدم گوشی چطور به دست عطیه رسید؟ قسمت دومش همون دخت ... عطیه ادرس یه طولیه رو داد گفت بهترین موقع، موقعیه که بمب بارون میشه تو بری سراغ گوشی
sez1370 عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 2193 سقوط همین که حامد بهدادبازی میکنه؟ نه حامد بهداد بازی نمیکنه و حمید فرخ نژاد هس و...
asmajooni عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 7694 اره قشنگ نشون داد ک من بلند گفتم آخ آخ دوربین فیلمشو گرفت ک داشت اتاقو میجورید😂 من اون تیکه روندیدم که چطوری ام عبیده روکشت پس اگه دوربین داشت چراچک نکردن بدونن چی شده 👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که خودشاخ پنداری وتوهم توطئه
setareh_a عضویت: 1397/04/22 تعداد پست: 759 دیگه روزی ک میاد در هفته همون روز بزن شبکه های لوکس تی وی یا ام ای تی وی تک تی وی یا ... ممنون
شبآرا عضویت: 1399/11/21 تعداد پست: 3518 فقط اون سکانس که ابوخالد فهمید آیسان لبتابش رو برده😂�قیافهاش چقدر دیدنی بود🤣😂 یه دختر دیوونه که دیوونه بارونه یه دختر پر احساس که عاشق نویسندگیه یه نویسنده کوچولو با رویاهای بزرگ🌈🦋
مریم_۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 871 یکیشم تیپ خوده دیاکو با اون کلاه و لباساش خودش شک برانگیز برای داعش دقیقا
ننه_سرمای_سرماخورده عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 1224 من اون تیکه روندیدم که چطوری ام عبیده روکشت پس اگه دوربین داشت چراچک نکردن بدونن چی شده نهههه من منظورم اتاق ابوخالده نه داخل مضافهداخل مضافه چون خانوما بی حجاب رفت و امد میکنن واسه همون دوربین نداشتمث خوابگاه دخترا تو ایران دخترام دنیامن❤️❤️
asmajooni عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 7694 فقط اون سکانس که ابوخالد فهمید آیسان لبتابش رو برده😂�قیافهاش چقدر دیدنی بود🤣😂 قشنگ حس کردم دود ازکلش بلندشدوقتی هم فهمیدکارنیروهای ایرانیه 👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که خودشاخ پنداری وتوهم توطئه
مریم_۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 871 فقط اون سکانس که ابوخالد فهمید آیسان لبتابش رو برده😂�قیافهاش چقدر دیدنی بود🤣😂 شکل باباهای قدیمی شد، وقتی میفهمیدن ما مدرسه نرفتیم بجاش رفتیم دور دور
خاتون۲ عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 5239 به نظرم اردلان میمیره چون خیلی مهربون شده کاراش رو دلی انجام میده پول نمیگیره آره😂 خدای مهربون من💕تو زندگیمو بساز، تو بسازی قشنگه....
asmajooni عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 7694 آره😂 گناه داله 👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که خودشاخ پنداری وتوهم توطئه
mammyshadmehr عضویت: 1401/06/29 تعداد پست: 647 سقوط کدوم شبکه ماهواره هست ازدست بچه هافقط برنامه کودکه شبکه ۴u TV شنبه ها ساعت ۲۰نشون میده
mahbanootak عضویت: 1397/04/13 تعداد پست: 7142 عطیه ادرس یه طولیه رو داد گفت بهترین موقع، موقعیه که بمب بارون میشه تو بری سراغ گوشی ن میدونم بابا، منظورم گوشی چطوری دست خود عطیه رسید؟
خاتون۲ عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 5239 گناه داله آره خیلی بامزس🥹ولی دیاکو نمیره اونو خیلی دوس دارم هععییی خدای مهربون من💕تو زندگیمو بساز، تو بسازی قشنگه....
مریم_۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 871 آره خیلی بامزس🥹ولی دیاکو نمیره اونو خیلی دوس دارم هععییی منم روش کراش دارم