2789
خیلیم عالی منم سرویس خواب گرفتک تختم نوزاد و نوجوانه

مبارکتون باشه

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
منم بچه اولمه

مبارک باه عزیزم. 

من این سرویس که قنداق فرنگی روشه بنظرم سرویس خواب میگن میگیرم و سرویس حمام و لباس. چون اخر تابستون دنیا میاد نمیدونم لباس چه مدل بگیرم. 

اجاره نشینم نمیدونم بگیرم تو دست و پام هستن یا عادیه منم لایک کن اگه کسی کامل توصیح داد ممنون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من از ۱۰هفته شروع کردم و کم کم خریدم.. الان ۲۴ ام ،،، تقریبا ریز ها تمومه غیر از پوشک و درشت ها موند ...

منم ۲۴ هستم.. فقط شیشه شیرش مونده و پوشک🤣

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
مبارک باه عزیزم.  من این سرویس که قنداق فرنگی روشه بنظرم سرویس خواب میگن میگیرم و سرویس حمام و ...

منظورت تشک گارد دارو اینا؟بنظرم ی گهواره ای یا تخت کنار مادر براش بگیر

مبارک باه عزیزم.  من این سرویس که قنداق فرنگی روشه بنظرم سرویس خواب میگن میگیرم و سرویس حمام و ...

منم سرویس خواب با قنداق فرنگی گرفتم با پتو دور پیچ... بالش شیردهی هم از سیسمونی دختر بزرگم مونده.. ساک خریدم و لباس و پستونک 

برا تو بیمارستانش لباس چند تیکه گرفتی؟

اینو گرفتم 

منظورت تشک گارد دارو اینا؟بنظرم ی گهواره ای یا تخت کنار مادر براش بگیر

گهواره برقی زن داداشم میده. 

آخه دختر خودشم داخلش نرفت میگه چیزای اینجوری نگیر. 

تشک گارد دار هم دوستم گرفت با معمولی. مگیه گارد دار خوب نیست. 

نمیدونم به حرف کی گوش کنم بخدا😂

من شیشه شیر گرفتم،😇 پوشک هم یه بسته میگیرم،اگه حساسیت نداشت و خوب بود بعد میگیرم

من برا دختر بزرگم بیمارستان مولفیکس گزاشت منم از همون خریدم تا آخرش.. برای این دومی هم احتمالا مولفیکس بزارم..

خیلیم عالی منم میگم اینا خوبه نوزده تیکه ها ب درد نمیخوره

نه اونا خیلی تیکه هاش الکیه