2777
2789

ممنون میشم تجربیاتتون بگید شنیدم ضرر داره منم از اول بارداری مصرف کردم

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا عزیزم و ضرری همه چی بخور من از اولش استفاده میکردم همه چی میخوردم تو بارداری هیج اتفاقی هم نیوفتاد زیاده روی هر چیزی مضر هس  

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

چه ضرری؟وجود من با زردچوبه سرشته است😁یادم نمیاد عذایی بدون زرد چوبه پخته باشم.توبارداری هام هم زیاد خوردم.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
چه ضرری؟وجود من با زردچوبه سرشته است😁یادم نمیاد عذایی بدون زرد چوبه پخته باشم.توبارداری هام هم زیاد ...

میگن باعث سقط یا زایمان زودرس میشه خدایی نکرده من مصرف زرد چوبم زیاده به نظرت نگران نباشم ؟

میگن باعث سقط یا زایمان زودرس میشه خدایی نکرده من مصرف زرد چوبم زیاده به نظرت نگران نباشم ؟

نه بابا.فکر نکنم.من بااینکه جفتم پایین بود زعفرون هم تو غذاهام و چایی میخوردم چیزی نشد.حتی شیرزردچوبه هم دوسه بار برای سرماخوردگیم خوردم هیچی نشد.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
نه بابا.فکر نکنم.من بااینکه جفتم پایین بود زعفرون هم تو غذاهام و چایی میخوردم چیزی نشد.حتی شیرزردچوب ...

خدا خیرت بده خیلی ترسیده بودم ممنون