2777
2789

چه غذا های درست میکنید میشه آموزش درست کردنش رو بزارید 

می‌خوام از فردا شروع کنم 

شب‌هایی در زندگی ام بود که خیال میکردم تا صبح زیر انبوه رنج متلاشی خواهم شد ؛اما صبح شد...
چطوری هیچ اطلاعی ازش نداری و از فردا می خوای شروع کنی اینطوری با شکست مواجه میشی گلم

اطلاع دارم ازش ولی تنوع غذایی که نوشتم کم هست گفتم بیام از تجربه غذایی دوستان استفاده کنم تنوع غذاییم بیشتر بشه

شب‌هایی در زندگی ام بود که خیال میکردم تا صبح زیر انبوه رنج متلاشی خواهم شد ؛اما صبح شد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اطلاع دارم ازش ولی تنوع غذایی که نوشتم کم هست گفتم بیام از تجربه غذایی دوستان استفاده کنم تنوع غذایی ...

والا رژیم کار سختیه

مثلا باید استرست کم باشه

موادی که برا رژیم نیاز داری جور باشه

فعالیت بدنی و ذهنیت خیلی کم باشه

اگه توانش را داشتی می تونی رژیم بگیری و گرنه صرفا اراده کنی و شرایطش را نداشته باشی با شکست مواجه میشی

والا رژیم کار سختیه مثلا باید استرست کم باشه موادی که برا رژیم نیاز داری جور باشه فعالیت بدنی و ذ ...

فعلا دارم لیست می‌نویسم برم خرید 😁

سلام گلم والا منم تنوعم کمه ولی با کتو از سایز ۵۴به ۴۴رسیدم ولی ۴۴هنوز کمر شلوارم خوب بسته نمیشه یه ...

چه غذاهایی درست میکنی عزیزم ،از روغن نارگیل استفاده میکنی یا دنبه؟

زیتون دنبه هم گاهی بوی دنبه رو بدم میاد تو خونه میپیچه ولی مزشو دوس دارم کره هم استفاده میکنم

کره محلی یا پاستوریزه؟

من میگرفتمو میشکوندمش واقعا اذیت میشدم دوتا ۱۱روزه گرفتم الآنم مجدد گرفتم دارم دوره ۲۸روزه میگیرم ال ...

من کلی تحقیق کردم ولی هنوز یه ترسی تو دلم هست از خوردن چربی 

یعنی واقعا تا جایی که سیر سیر بشی میخوری؟