مادرآینده1402 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 1136 عنوان خانم ها اونایی که سلفری دادید جوابش چندروزه آماده شد ریسک تون چند بود جواب چی شد 376 بازدید | 9 پست میشه بگید ممنون میشم میشه برای اینکه تو دلیم سالم باشه و دختر باشه ی صلوات بفرستید ممنون میشم 1401/12/05 | 13:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مادرآینده1402 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 1136 شده برا کسی ریسک بزنن ولی ان تی عددش زیر ۲باشه و دکتر بگه سلفری لازم نیس ؟یا حتما باید سلفری بده چقدر هم گرونه ازمایشش میشه برای اینکه تو دلیم سالم باشه و دختر باشه ی صلوات بفرستید ممنون میشم
مادرآینده1402 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 1136 فکر میکنم ۱۵ روز طول کشید جوابش اوکی بود خداروشکر دعا کن برام عزیزم استرس گرفتم بمنم گفتن دوسه هفته طول میکشه جوابش تا بیاد دق کردم میشه برای اینکه تو دلیم سالم باشه و دختر باشه ی صلوات بفرستید ممنون میشم
ققنوس۹۶۹۰ عضویت: 1401/09/05 تعداد پست: 436 خانوما سلفری همون ازمایش خون سه ماه اوله؟ دکتر همزمان برای من هم سونو نوشت هم ازمایش خون
مادرآینده1402 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 1136 ان تی مشکل داشت رفتم سل فری اوکی بود عددش سونو بالای ۲بوده یعنی؟یا جواب آزمایش خون مشکل داشته میشه برای اینکه تو دلیم سالم باشه و دختر باشه ی صلوات بفرستید ممنون میشم
مادرآینده1402 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 1136 خانوما سلفری همون ازمایش خون سه ماه اوله؟ دکتر همزمان برای من هم سونو نوشت هم ازمایش خون نه اون غربالگری اوله این سلفری اگه خداب نکرده غربالگری مشکل داشته باشه میفرستن که هزینه اش هم ۴الی ۵تومنه میشه برای اینکه تو دلیم سالم باشه و دختر باشه ی صلوات بفرستید ممنون میشم
ققنوس۹۶۹۰ عضویت: 1401/09/05 تعداد پست: 436 نه اون غربالگری اوله این سلفری اگه خداب نکرده غربالگری مشکل داشته باشه میفرستن که هزینه اش هم ۴الی ۵ ... اهااا . ایشالا که بچتون سالم بیاد بغلتون
mahsabanoo68 عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 313 شده برا کسی ریسک بزنن ولی ان تی عددش زیر ۲باشه و دکتر بگه سلفری لازم نیس ؟ یا حتما باید سلفری بده&n ... عزیزم انشالله چیزی نیست دوست من دکتر حسابی ترسوندن گفت ریسک داره رفت سلفری حتی گفته بودن خوب کردی اومدی وقت هست سقطش کنی اینم کلی گریه و نگرانی آخرش خداروشکر همه چیزش خوب بودفقط به خدا توکل کن لطفا برای حاجت دلم یه صلوات بفرست ممنون🙏مادر دختر ناز که هرروز برای منتظرایی که بچه میخوان دعا میکنم و صلوات میفرستم الهی دامن همشون بزودی سبز بشه🥹عاشق تاپیکهای بارداری ام😍🥹