2777
2789
عنوان

ازدواج

199 بازدید | 19 پست

من 18_19 سالمع  توی  کی از شهرای خراسان رضویم بنظرتون  باید ازدواج کنم؟؟ پشت  کنکورم هستم و اینا خیلیا میگن باید ازدواج کنی دیگ  

بندیکت اسپیونزا می گوید : وقتی که آدم فکر میکند نمیتواند یک کار را انجام دهد مسلم است آن کار انجام نمیشود و برایش غیر ممکن میشود...:):muscle::crown:    

واا

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نکن

اگه میخوای زندگی کنی

نکن

خیلی زوده

توجه توجه ۱۲ شب به بعد از من نظر نخواید.  در طول روز خوبم. اگه تو سایت باشم با حوصله به تاپیکا جواب میدم    ... شبا تمایل شدید به انتقادهای تند و صریح دارم    
نظر ما مهمه

میخام ببیینم  مردم جامعه چجوری فکر میکنن

بندیکت اسپیونزا می گوید : وقتی که آدم فکر میکند نمیتواند یک کار را انجام دهد مسلم است آن کار انجام نمیشود و برایش غیر ممکن میشود...:):muscle::crown:    

ن

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
نکن اگه میخوای زندگی کنی نکن خیلی زوده

شما چن سالتون بود ازدواج کردین؟ و اینکه سخته آیا من هنوز امادگیشم ندارم اخه

اگه موقعیت خوب خواستگار داری ازدواج کن

بنظرم ادم اگه خواستگار خوب داره و معیارای شمارو داره ازدواج کنید 

و اگه هم خواستگار خوب نداری (منظورم اینه معیارای شمارو ندارن) موقعیت خودتو ببر بالا درس بخون که توی رشته خوب بری اون موقع موقعیت های خوبم میاد

کدوم شهری عزیزم؟ مشهدیا خیلی زود شوهر میدن

مشهد نیستم 4 ساعت باهاش فاصله دارم