2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته ۱۸ سرویکس ۲۸ سرکلاژ شدم سه ماه پیش زایمان کردم تو هفته ۴۰

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

هفته ۱۸ سرویکس ۲۸ سرکلاژ شدم سه ماه پیش زایمان کردم تو هفته ۴۰

چیکارا کردی من الان دارم میرم هفته ۲۰ دکترم گفته اینهفته بیا کمتر شده بود سرکلاژت میکنم راسته من تو هفته های بالا ریسک داره؟

چیکارا کردی من الان دارم میرم هفته ۲۰ دکترم گفته اینهفته بیا کمتر شده بود سرکلاژت میکنم راسته من تو ...

ببین عزیزم رک میگم چون نصف بارداریو رفتی اینهمه زحمت کشیدی حیفه.

هفته ۱۹ سرویکس ۲۵ افتضاحه نمیدونم چرا انقد دس دس کردی ولی حداقل دوهفته پیش باید عمل میشدی هرچی بگذره وزن جنین بیشتر میشه فشار بیشتری ب سرویکس میاد خطر داره. من دوهفته استراحت مطلق بودم بعدش نسبی شهر غریب بودم هیچکس نبود ی لیوان آب دستم بده ولی خب شوهرم هوامو داش. از عمل تا زایمان حدود ۵ماه فقط سه بار مهمونی رفتم هفته ای ی پروژسترون زدم. توالت ک فرنگی بود حموم هفته ای یبار رو صندلی درحد ۱۰ دیقه. غذا و ظرف هم صندلی تواشپزخونه گذاشته بودم نشست و برخاست با احتیاط بود. و اینکه دائما کمربند میبستم اینطور بود ک ۳۹ هفته رو پشت سر گذاشتم. ایشالله بسلامتی فارغ شی ریسک نکن عمل نمیکنی لااقل پساری بذار

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

ببین عزیزم رک میگم چون نصف بارداریو رفتی اینهمه زحمت کشیدی حیفه. هفته ۱۹ سرویکس ۲۵ افتضاحه نمیدونم ...

من هفته ۱۸ رفتم دکترم گفت برو دو هفته دیگه هفته ۱۹ خودم رفتم جایه دیگه سونو دادم هنوز همون ۲۵ بود این هفته ام میرم پیش دکترم 

نمیدونم چرا گفت دو هفته دیگه دکترم هم متخصص زنان زایمان هم فوق تخصص پریناتالوژی داره

من هفته ۱۸ رفتم دکترم گفت برو دو هفته دیگه هفته ۱۹ خودم رفتم جایه دیگه سونو دادم هنوز همون ۲۵ بود ای ...

تا هفته ۲۴هم عمل میکنن ولی کمتر دکتری اون تایم عملو گردن میگیره چون هرچی سرویکس کوتاه تربشه ریسک داره واسه کیسه اب. من هفته ۱۸ توانومالی فهمیدم رفتم بیمارستان گفتم کی نوبت عمل میدین گفتن هفته بالاس عملت اضطراریه چن روز بعد عمل شدم نمیدونم فاز دکترت چیه ک میگه برو هفته بعد بیا مگ این تایم جز کوتاه تر شدن سرویکس اتفاق خاصی میوفته؟ ن. دکترتو عوض کن عزیز بعضیا میگن دواز جون طرف مث میت تا زایمانش افقی بشه ولی عمل نکنه😑

تا هفته ۲۴هم عمل میکنن ولی کمتر دکتری اون تایم عملو گردن میگیره چون هرچی سرویکس کوتاه تربشه ریسک دار ...

سلام ببخشید شما کدوم بیمارستان رفتین؟دولتی یا خصوصی؟و اینک دکتر خود بیمارستان عمل کرذن یا دکتر خودتون؟و اینکه هزینش چقد شد؟

سلام ببخشید شما کدوم بیمارستان رفتین؟دولتی یا خصوصی؟و اینک دکتر خود بیمارستان عمل کرذن یا دکتر خودتو ...

سلام گلم

سرکلاژ رو میگین یا زایمان ؟ سرکلاژ بیمارستان دولتی هم بهم وقت داد ولی من ترسیدم خصوصی رفتم تا خود دکترم عملم کنه. هزینه‌ش پارسال تیر ماه ۵ تومن خصوصی. البته نخ رو خودت باید بخری بدی بیمارستان