2777
2789
عنوان

بچه دار شدن

173 بازدید | 20 پست

دوستای خوبم یه سوال داشتم میخواستم ببینم نظر اکثریت چیه

اگه تصمیم بگیری که هیچوقت بچه دار نشی و همسرتم مخالفتی نداشته باشه بذاره به عهده خودت بنظرتون بعدا پشیمون میشه و نظرش برمیگرده؟

اینم بگم که پدر و مادر همسرم فوت شدن 

من فک میکنم پشیمون بشم

بستگی له خودت داره

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه روزی از تنها بودن خودت پشیمون میشی که کسی دور و برت نیست،صدای بچه و حضورش صدای زندگیه

مادرم همینو میگه 

خودم و همسرم سنمون مناسبه شاید دیرم شده اما همین تردیدی که دارم باعث شده نتونم تصمیم بگیرم

مادرم همینو میگه  خودم و همسرم سنمون مناسبه شاید دیرم شده اما همین تردیدی که دارم باعث شده نتو ...

به الانتون نگاه نکن به چندسال دیگه نگاه کن وقتی سنتون بالاتر رفت و تنها بودید

خداوند گزارش دهندگان را دوست ندارد☺

باید ببینید اصلا نمیخواد یا برنامه ریزی داره اگه برنامه ریزی داره گولش بزن و بیار وگرنه بعد برنامه ریزی بخواد خودتم اذیت می شی گلم خیلی مورد ها بوده بعد دوتا بچه مرد تو شصت سالگی گفته من گفتم تو چرا قبول کردی

باید ببینید اصلا نمیخواد یا برنامه ریزی داره اگه برنامه ریزی داره گولش بزن و بیار وگرنه بعد برنامه ر ...

نمیدونم چرا دوست ندارم خیلیا هم تو اطرافیان دیدم ک بعد بچه دار شدن به جای اینگه زندگیشون گرم بشه کلا رابطشون با همسرشون سرد شده فقط زندگیشون شده بچه و توصیشونم ب من اینه ک بچه نیارم من دکترم رفتم قبل عید کلی ازمایش و سونو انجام داذم کلی ویتامین و اسید فولیک هم مصرف کردم ک اقدام کنم اما هنوز اقدام نکردم

نمیدونم چرا دوست ندارم خیلیا هم تو اطرافیان دیدم ک بعد بچه دار شدن به جای اینگه زندگیشون گرم بشه کلا ...

اگه میخوای اقدام کنی گلم حتما سه ماه قبل بارداری روزی ۲تا قرص اسید فولیک ۱ رو بخور هفته آخرم روزی ۱ اسید فولیک ۵ بخور که موندی نیفته

به حرف هیچ کسم گوش نده اگه خانم زرنگی باشی که هستی به بچه هم عادت می کنی آنقدر شیرینه ولی مطمئن شو که حتما شوهرت بخواد همون شوهرم اگه نخواد بعد ۱۰ سال که وضع مالیش توپ شد میره و ازیکی دیگه میخواد کسی که بچه یکی دوساله داره برو خونش ببین به بچه توجه میکنه یا هی نگاش میکنه یانه(اگه دیدی میخواد ماسک دارچین و فلفل رو با روغن و شکر قاطی کن بذار رو لبت زودتر نتیجه بگیری)همونی که بگه نمی خوام بعد این که وعضش توپ تر شه میگه کاش می آوردیم

اگه میخوای اقدام کنی گلم حتما سه ماه قبل بارداری روزی ۲تا قرص اسید فولیک ۱ رو بخور هفته آخرم روزی ۱ ...

من چون پریودم نامنظم بود دوفامد بهم داد سه ماه خوردم ۹ورقم اسید فولیک داد گفت روزی یکی بخورم ازمایش کل دادم ویتامین دی پایین بود قرص ویتامین ۱۰۰۰هم داد دو ماه خوردم سونو و ازمایشمم خوب بود معاینه واژنم خداروشکر خوب بود عفونت نداشتم حالا سپردم به همسرم ولی ببخشید همچنان همسرم مراقبه ک باردار نشم