2777
2789
عنوان

وسواس

4120 بازدید | 54 پست

سلام بچه های

من چندتا تاپیک دیدم در این مورد اکثرا در موارد مذهبی صحبت‌هایی کردن که آدم رو قانع میکنه 

اما من خودم شخصا مذهبی نیستم حالا البته مشکلم این نیست

من سوالم اینه خب تو دین میگن به نجاست چیزی شک کردی مخصوصا اگه وسواس هستی مبنارد بذار روی پاکی تا اینجا از لحاظ دینی اوکی میتونم سعی کنم باهاش کنار بیام به هر حال حرف درست هر دهان هرکس دربیاد باید قبولش کرد هرچند اگر من آدم دینی نباشم. 

من الان مشکلم اینه خب من شک دارم مثلا دیشب من رفتم دستشویی اومدم آب خوردن و خوابیدم سه ساعت بعدش بیدار شدم فکر کنم بخاطر ابي که خورده بودم حس دستشویی شدیدی بهم دست داد و من اون لحظه نشسته بودم رو فرشی که تازه همون روز از قالیشویی گرفتم من شک دارم که ازم آب دستشویی خارج شده یا عرق کردم چون دستشویی  شدیم داشتم شک کردم که نکنه تو خواب نشت شده باشه ازم (تو پرانتز بگم که من تو دستشویی بعد تخلیه ی مثانه باز حس میکنم دستشویی دارم تا وقتی دلم آروم شه که دیگه دستشویی ندارم این کارو تکرار میکنم حالا این که یه بیماری جدا ممکنه باشه شاید افتادگی رحم شاید بی اختیاری ادار باشه نمیدونم دکتر نرفتم در این مورد)

حالا من سوالم اینه اصلا فرض بگیرم که شلوار من نمور شده باشه و اصلا پنجاه درصد ممکن باشه که اون نم کم لباسم بخاطر ادار بوده باشه 

میخوام بدونم من الان برم حمام با موی خیس با پای خیس بیام رو فرش از لحاظ بهداشتی موردی نداره؟؟؟؟ 

الان من واقعا نمیتونم خودمو قانع کنم مثلا فکر کنم یک قطره ادار ریخته فلان جا بعد من از حمام بیام دراز بکشم یهو موهای خیسم برخورد کنه با فرش یه تیکه خوراکی خشک یا غذای خشک بیفته رو فرش مثل یه تیکه چیپس مثلا من چندشم میشه بردارم بذارم دهنم اون خوراکی و یا بالاخره دستم میخوره به زمین حالا فرقی نمیکنه دستم خیس باشه یا خشک مهم اینه من شک دارم ادراری که کثیفه اونجا ریخته شده یا نه

فرشم تازه دادم بشورن قطعا همسرم از دستم کلافه میشه بگم دوباره فرشو بشوریم تازه به خودمم اعتباری نیست اگه باز دوباره همچین داستانی پیش بیاد پولش به درک خودمون پدرمون درمیاد هی بخواییم فرشارو بدیم بیرون بشورن پدر فرسا هم درمیاد. 

مراجع دینی برای مسلمونها در مورد احکام خوب توجیح کردم اما من  که مذهبی نیستم از لحاظ بهداشتی نمیتونم خودمو توجیح کنم چیکااارررر کنم؟؟؟؟؟

یادت باشه قضاوت فقط مخصوص خداست حتی چه بسا قضاتی که در این دنیا خطا دارند.پس قضاوت ممنوع🚫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم وسواست شدیده

پیگیراینا  نباش

انقدرم تو دستشویی نمون 

منم همینطور بودم سعی میکنم خودمو بزنم به بی خیالی

چون واقعا افکاز مسخره ای هستن

ادرار هم وقتی بریزه آدم‌متوجه میشه  این فکرها همش دراثر همون ویواسه

الهی شکر..لطفا برای سلامتی همه بچه ها صلوات بفرستید ..ممنون
شما دنبال مراجع دینی نباش دنبال روانشناس باش وسواستو درمان کنی

من اصلا دنبال مراجع دینی نبودم تو تاپیکهای که خوندم در موردش نوشته بودم و سوال اصلی خودم چیز دیگه ای بود کاش در مورد سوال خودم جواب میدادی

یادت باشه قضاوت فقط مخصوص خداست حتی چه بسا قضاتی که در این دنیا خطا دارند.پس قضاوت ممنوع🚫

منم وسواسم . اینجوری ن خب اون ادرار خشک میشه دیگه اگه خیس باشه اره ولی اگه خشک شده باشه دیگه موردی نداره ولی نماز خوندن روش مکروه .ولی دستت بخوره روش اشکال نداره 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
من اصلا دنبال مراجع دینی نبودم تو تاپیکهای که خوندم در موردش نوشته بودم و سوال اصلی خودم چیز دیگه ای ...

خوب عزیز من سئوالت رو جواب بدم هم مشکلت حل نمیشه چون این مسأله همیشه تو ذهنت هست مشکل شما وسواسه باید ریشه ای حل بشه

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله
عزیزم وسواست شدیده پیگیراینا  نباش انقدرم تو دستشویی نمون  منم همینطور بودم سعی میکنم خ ...

اخه خواب بودم چون بدنم هم سرد بود متوجه نشدم فشارم پایین بود اون لحظه چون تازه از حموم اومده بودم بدنم سرد بود برای همین تشخیص ندادم

مدل توضیح دادنت هم وسواسی هست. فقط وسواس کثیفی و ادرار و اینجور چیزا نداری. وسواس توضیح دادن هم داری فکر میکنی اگر کمتر توضیح بدی ما متوجه نمیشیم

برو پیش یه روان درمانگر حرفه ای. تو خانواده ی نزدیکت هم افراد وسواسی یا افسرده هستن؟

اگه مشکل با نجاست داری زنگ بزن دفتر مراجع دینی (از گوگل در بیار) باهات حرف میزنن و برات توضیح میدن

مذهبی نیستم اخه

راستش اگه بدونم ادرار از لحاظ بهداشتی کثیف نیست حسم بهتر میشه اما خب میدونم ادرار کثیفه دیگه

اخه خواب بودم چون بدنم هم سرد بود متوجه نشدم فشارم پایین بود اون لحظه چون تازه از حموم اومده بودم بد ...

کلا میگن کسی که وسواس داره اگه حتی فقط یک درصد احتمال تمیزی بده باید به اون یک درصد اعتنا کنه

الهی شکر..لطفا برای سلامتی همه بچه ها صلوات بفرستید ..ممنون
منم وسواسم . اینجوری ن خب اون ادرار خشک میشه دیگه اگه خیس باشه اره ولی اگه خشک شده باشه دیگه موردی ن ...

خب با پای خیس آدم میاد روی فرش و اینکه شاید خوراکی بریزه روی فرش یعنی آدم میتونه جمعش کنه دوباره بریزه تو ظرف و بخوره؟