سلام بچه های
من چندتا تاپیک دیدم در این مورد اکثرا در موارد مذهبی صحبتهایی کردن که آدم رو قانع میکنه
اما من خودم شخصا مذهبی نیستم حالا البته مشکلم این نیست
من سوالم اینه خب تو دین میگن به نجاست چیزی شک کردی مخصوصا اگه وسواس هستی مبنارد بذار روی پاکی تا اینجا از لحاظ دینی اوکی میتونم سعی کنم باهاش کنار بیام به هر حال حرف درست هر دهان هرکس دربیاد باید قبولش کرد هرچند اگر من آدم دینی نباشم.
من الان مشکلم اینه خب من شک دارم مثلا دیشب من رفتم دستشویی اومدم آب خوردن و خوابیدم سه ساعت بعدش بیدار شدم فکر کنم بخاطر ابي که خورده بودم حس دستشویی شدیدی بهم دست داد و من اون لحظه نشسته بودم رو فرشی که تازه همون روز از قالیشویی گرفتم من شک دارم که ازم آب دستشویی خارج شده یا عرق کردم چون دستشویی شدیم داشتم شک کردم که نکنه تو خواب نشت شده باشه ازم (تو پرانتز بگم که من تو دستشویی بعد تخلیه ی مثانه باز حس میکنم دستشویی دارم تا وقتی دلم آروم شه که دیگه دستشویی ندارم این کارو تکرار میکنم حالا این که یه بیماری جدا ممکنه باشه شاید افتادگی رحم شاید بی اختیاری ادار باشه نمیدونم دکتر نرفتم در این مورد)
حالا من سوالم اینه اصلا فرض بگیرم که شلوار من نمور شده باشه و اصلا پنجاه درصد ممکن باشه که اون نم کم لباسم بخاطر ادار بوده باشه
میخوام بدونم من الان برم حمام با موی خیس با پای خیس بیام رو فرش از لحاظ بهداشتی موردی نداره؟؟؟؟
الان من واقعا نمیتونم خودمو قانع کنم مثلا فکر کنم یک قطره ادار ریخته فلان جا بعد من از حمام بیام دراز بکشم یهو موهای خیسم برخورد کنه با فرش یه تیکه خوراکی خشک یا غذای خشک بیفته رو فرش مثل یه تیکه چیپس مثلا من چندشم میشه بردارم بذارم دهنم اون خوراکی و یا بالاخره دستم میخوره به زمین حالا فرقی نمیکنه دستم خیس باشه یا خشک مهم اینه من شک دارم ادراری که کثیفه اونجا ریخته شده یا نه
فرشم تازه دادم بشورن قطعا همسرم از دستم کلافه میشه بگم دوباره فرشو بشوریم تازه به خودمم اعتباری نیست اگه باز دوباره همچین داستانی پیش بیاد پولش به درک خودمون پدرمون درمیاد هی بخواییم فرشارو بدیم بیرون بشورن پدر فرسا هم درمیاد.
مراجع دینی برای مسلمونها در مورد احکام خوب توجیح کردم اما من که مذهبی نیستم از لحاظ بهداشتی نمیتونم خودمو توجیح کنم چیکااارررر کنم؟؟؟؟؟