2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما ، خودت و یا شوهرت ، بهداشت رو رعایت نمیکنید

اگرم اینکارو کنید ، یه چیزایی یادتون میره

بعد رابطه ، هر چند ساعت که دکتر گفت و خوابیدی ، حتما موقع شستشو اول باید ادرار کنی عزیزم

خدا بزرگیشو بهم نشون داد😍😍🥰❤️❤️
حتما ، خودت و یا شوهرت ، بهداشت رو رعایت نمیکنید اگرم اینکارو کنید ، یه چیزایی یادتون میره بعد راب ...

وای من  و شوهرم از نظر بهداشت خیلی سختگیریم به خصوص اینکه برای این اقدام با برنامه پیش،میریم ولی نمیدونم حکمت خدا چیه که موقع اقدام اتفاقاتی رو جلو پامون میندازه

رابطه دهانی و مق عدی قبل از رابطه اصلی نداشته باشید، قبل از رابطه مثانه رو خالی کنید و بشورید اون قسمتو. خودتونم شیرینی های مصنوعی رو حذف کنید

دردم از یار است و درمان نیز هم
وای من  و شوهرم از نظر بهداشت خیلی سختگیریم به خصوص اینکه برای این اقدام با برنامه پیش،میریم ول ...

ببین خیلی نکات ریزی هست که باید انجامش بدی

اما هیچوقت اینو نگو چون تلقین و حرف که میزنی ، به واقعیت تبدیل میشه

ایشالله که دامنت سبز شه عزیزم

ایشالله خدا به منم نی نی سالم بده

خدا بزرگیشو بهم نشون داد😍😍🥰❤️❤️