2777
2789
عنوان

هر کی از طلا و بدلیجات خوشش میاد بیاد به دادم برسه😅

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 21 پست
قربانت خو برس👩🏻‍🦯😂

متاسفم پول نونمونم بزور درمیارم چه برسه به صلا و اینا🥴🤝🏼😆

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️
اوهوم واقعا بعد هیچ جا نمیشه پوشید فقط مجلس عروسی یا عقد توی تالار و همچین جا ها

مهمونی 

🌺🌸يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثيراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَ لا تَجَسَّسُوا 🌺🌸 ۱۲ حجرات

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفم پول نونمونم بزور درمیارم چه برسه به صلا و اینا🥴🤝🏼😆

عکسم نمیتونی بدیییی🥲😂

•مَگَر می شَوَد زِندِگی اَم رآ بِه هَم ریختِه آفَریدِه بآشَد؟خُدآیِ دآنِه هآیِ اَنآر♥️...
عکسم نمیتونی بدیییی🥲😂

😢🚶‍♀️

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️
مثلا جا گردنبند هم میتونی گردنبند رو لباسی بخری 

نه از رولباسی خوشم نمیاد نمیدونم چرا🥲

•مَگَر می شَوَد زِندِگی اَم رآ بِه هَم ریختِه آفَریدِه بآشَد؟خُدآیِ دآنِه هآیِ اَنآر♥️...