2777
2789

سلام دوستان قشنگم شبتون بخیر.کسانی که دوست دارند در ختم قران شرکت کنند 

💚به نیابت از  اقا امام زمان(عج) هدیه به ۱۴ معصوم💚

،لطفا فقط اعلام کنند من به ترتیب جزء ها لیست رو بنویسم.قشنگ های من تو دعاهاتون همه درمانده ها،گرفتاران مشکل دارها،ارزومند و چشم انتظاران فرزند و اولاد،بیماران  و ملتمسین دعا هم یاد کنید.در نیمه شعبان دعای ختم رو می فرستم.ان شالله آقا، امین گوی دعای دل تک تک شما عزیزان باشند🙏پیشاپیش عزیزان التماس دعا دارم😍

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شبتون بخیر دوستان قشنگم.برای جزء های مانده هرکسی می خواهد شرکت کند اعلام کند ممنونم❤

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
دعا ختم چیه ؟ حتما باید خونده بشه؟

قشنگم جزء ۳ با شما.دعا ختم رو بعداز یک دور ختم می خونند واجب نیست مستحبی هست و انتهای قران هم نوشته شده.التماس دعا عزیزم🌼

قشنگم جزء ۳ با شما.دعا ختم رو بعداز یک دور ختم می خونند واجب نیست مستحبی هست و انتهای قران هم نوشته ...

ممنونم 

اول اینکه لطفاً همین الان بخند 😊                                   و دوم اینکه لطفاً یه صلوات برای ظهور امام زمان(عجل) بفرست 💚
تا نیمه شعبان وقت داریم ؟

ان شالله اگه کل جزء ها رو بردارند بله.التماس دعا عزیزم🙏

منم جزء ۲۷ رو می خونم.التماس دعا عزیزان🙏

قبول حق عزیزم🌼🌼🌼