سال 9۵ خدا بهترین هدیه رو بهم داد...داداش کوچولوم میدونستی قلب من فقط بخاطر تو میزنه؟؟میدونستی زندگی من توی صدات و وجودت خلاصه شده؟؟بمونی برام یکی یدونممم💋❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
||رُک هستم|| از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.|یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتممتولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم.
سال 9۵ خدا بهترین هدیه رو بهم داد...داداش کوچولوم میدونستی قلب من فقط بخاطر تو میزنه؟؟میدونستی زندگی من توی صدات و وجودت خلاصه شده؟؟بمونی برام یکی یدونممم💋❤
ندارم خودش قراره دو سه روزه پول دستش بیاد باباشم داره چشمشو دوخته به چن تومن من😑
منم اینقد اینجا گفتن پس انداز مخفیانه داشته باشین تو تقریبا یک ماه و نیم ۱۵ پس انداز کردم چند روز پیش دیدم بدهکاره زرتی دادم بهش😐🤦🏻♀️😂😂البته قرض دادما
عزیزم تایپکای قبلمو بخونی میفهمی از دستش چی کشیدم طلاهامو مادرش برداشت چون گفته بودم فردا قهر میکنم...اصلا موندم...