2777
2789
عنوان

تورو خدا بیایین😭😭😭

220 بازدید | 22 پست

حالم خیلی بده نمیزارن با عشقم بهم برسیم:))

الانم بهش میگم میگ وقتی بعد از این همه تلاش و این همه سال نمیزارن برو درستو بخون

کسی بوده ک همو خیلی بخان بعد نزارن بعدش چ حالی داشتین😭

ما تقریبا ۴ ساله باهمیم همه اولینامونو باهم تجربه کردیم حالم خیلیییی بده خیلییی زیاد😭😭😭

شاید تلخه و بی مزه ولی مست چشاتم:)حس میکنم برگشتم از وقتی ک تو پیدات شد:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندسالته و علت مخالفتشون چیه و شرایط اقا پسر چطوره

من ۲۰

اون ۲۴ 

مخالفتشون اینه ک میگن سطح خانوادگیشون ب ما نمیخورن

شرایطشم از لحاظ مالی اوکیه

اخلاقشم خیلی خوبه

من ۲۰ اون ۲۴  مخالفتشون اینه ک میگن سطح خانوادگیشون ب ما نمیخورن شرایطشم از لحاظ مالی اوکیه ...

عشق کورت کرده ببخش اینطور میگما خودتو بدبخت نکن خانوادت یچیز می‌دونن که میگن پس فردا که رفتی سر خونه زندگیت میبینی چقدر تفاوت داریم از لحاظ فرهنگی این خیلیییی مهمه که از لحاظ فرهنگی و شرایط خانوادگی اوکی باشین بعدشم خودتو واسه یه پسر نکش همینطور خودت نوشتی پسره گفته بعد چهار سال نرسیدیم دیگه بیخیال!! پسره میگه حالا اگه شد میگرمش نشدم ولش میرم سراغ یکی دیگه بعد تو اینجوری خودتو می‌کشی خداییش اینقدر ساده نباش

عشق کورت کرده ببخش اینطور میگما خودتو بدبخت نکن خانوادت یچیز می‌دونن که میگن پس فردا که رفتی سر خونه ...

اوهوم حق با توعه😭😭😭

چیکار کنم🥲نمیتونم😭

اوهوم حق با توعه😭😭😭 چیکار کنم🥲نمیتونم😭

خب معلومه حق میدم بهت خیلی وقته باهم ارتباط دارین ویجورایی وابستش شدی ولی یکم عاقل باش  من مطمئنم الان اگه خودت دودوتا چهارتا کنی میفهمی نه بابا بدرهم نمی‌خوریم ولی ولی از رو احساسات تصمیم میگیری 

اینم بدون دوسال بعداصلا چی دوسال بعد؛ بعد چن ماه ازدواج بخدا هر عشقی که باشه دیگه مثل روز اول نیس که من واست میمیرم و این حرفا همچی عادی میشه بعد یادت میوفته وای دوران دوستیم بهم میگفتن فلانه ولی من سرعقل نیومدم

خب معلومه حق میدم بهت خیلی وقته باهم ارتباط دارین ویجورایی وابستش شدی ولی یکم عاقل باش  من مطمئ ...

اوهوم درست میگی🥲🥲🥲

ولی من چجوری ترکش کنم چجوری فراموشش کنم چجوری کنار بیام😭هیچ جاهم نمیرم هیچ دوستیم ندارم همش تو خونم🥲

ببین خودش خوبه از همه لحاظ ولی مشکلی ک پدر مادرش باهم داشتن باعث شده اینجوری بگن😭

خودشم ۱۰۰۰۰ بار اومده خاستگاری و هر کاری کردیم نمیشه🥲

چطوری یعنی از لحاظ خانوادگی بهم نمیخورین؟شما چجورین اونا چطور🤔

نگا خونواده اونا پدر مادرش مشکل داشتن همیشه و بحث و دعوا و ...

و از لحاظ مالی اونا پایین ترن خونوادش

ولی خودش تنهایی کار کرده و کلی تلاش کرده همه چیش اوکیه حتی بهتر از ما شده ولی وضعیت پدرش چون ورشکست و مریض شد خوب نیس

ولی از لحاظ مالی کاری ندارن

میگن خونوادش مشکل داشتن و از لحاظ فرهنگی پایین ترن و...🥲