2777
2789
عنوان

ی حس ششمی بیاد لطفا 😭😭

61 بازدید | 4 پست

ازدواج اولم شکست خوردم با ی بچه بعد از ۳سال برگشتم . الان یکی اومده تو زندگیم میخواد بیاد خواستگاری نمیدونم خوشبخت میشم باهاش ؟؟یکی کمکم کنه🥺

اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک ❤️صلوات، جانم فدای فاطمه زهرا(سلام الله علیها)
زیر نظر خانواده تا چند ماه حرف بزنید و مشاوره برید  به حس ششم کسی اعتماد نکنید که الکیه

راسته میگن ازدواج فقط اولین ازدواج

اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک ❤️صلوات، جانم فدای فاطمه زهرا(سلام الله علیها)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راسته میگن ازدواج فقط اولین ازدواج

والا من خودمم دفعه اول تو عقد بهم خورد 

الان دوباره نامزدم کردم ، روزی صدبار خداروشکر میکنم از کسی که الان تو زندگیمه،  کی همچین حرفی زده

میدونی باید دقیق انتخاب کنی دیگه این بار ، ما نزدیک یه سال حرف زدیم تا بعد بله گفتیم و شیرینی دادیم و عقد رو گفتیم باشه موقع عروسی 

والا من خودمم دفعه اول تو عقد بهم خورد  الان دوباره نامزدم کردم ، روزی صدبار خداروشکر میکنم از ...

ممنون عزیزدلم