2777
2789

بچه ها این چند وقته به خاطر گرونی ها خیلی به سرم زده برای مهاجرت کانادا. ۳۷ سالمه. ارشد نرم افزار دارم و ۱۰ سال سابقه کار تو سازمان دولتی دارم‌. یک دختر ۲ ساله هم دارم. وضع مالیمون هم یک خونه معمولی با دو تا ماشین ایرانی معمولی. هنوز ایلتس نگرفتم ولی زبانم بد نیست. بهترین راه مهاجرت اونایی که تجربه دارن برامون چیه؟ چقدر طول میکشه؟ایا تو این سن میتونم اونجا موفق شم و کار گیر بیارم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا جایی ک میدونم رشته خوبی برای مهاجرت داری

یکی از اقوام ما مثل شما بود خودش تحصیلی اقدام کرد برای کانادا شوهرش کاری 

موفقیت در این نیست که چه چیزی در پیش رو داریم، موفقیت در این است که چه چیزی در پشت سر به جا می‌گذاریم. 
یعنی انقدر سخته؟ شما تجربه داری؟

با دلار ۵۰۰۰ تومن خواهرشوهر من رفت شانس بدش یک مرتبه دلار و یورو بالا رفت خونه و دو تا ماشین و زمین و ویلاش همه رو فروخت به اضافه همه وسایل خونه اش رو . دو سال اونجا موند و همه رو خرج کرد و برگشت.

تا جایی ک میدونم رشته خوبی برای مهاجرت داری یکی از اقوام ما مثل شما بود خودش تحصیلی اقدام کرد برای ...

تحصیلی پولش خیلی زیاده با این قیمت دلار. دکترا هم نمیخوام چون مقاله خارجی ندارم.بیشتر دنبال کاری هستم یا اقامت. 

پول فراوان از طریق اسکیل ورک باید اقدام کنین دیگه فکر کنم یاذسرمایه گذاری که پول زیادی میخواد  ...

پول نقد آنچنانی ندارم فقط یکخورده طلا. سرمایه گذاری هم که خیلی پول میخواد. 

با دلار ۵۰۰۰ تومن خواهرشوهر من رفت شانس بدش یک مرتبه دلار و یورو بالا رفت خونه و دو تا ماشین و زمین ...

۵۰۰۰ یا ۵۰۰۰۰؟ آخه اگه  ۵۰۰۰ بوده که خیلی خوب بوده. رشتش چی بوده؟ تحصیلی رفته؟