2777
2789

خسته شدم از احساسات عمیق

خسته ام از احساساتی که هم شیرینن هم خیلی تلخ 

اره من زندگی رو جوره دیگه ای میبینم 

ولی گاهی این جوره دیگه دیدن خیلی تلخ میشه 

نمی‌دونم باهاش چیکار کنم خدایا چیکار کردی با من😭😭😭😭😭💔💔💔💔

اما من هنوزم قلب بنفش رو فراموش نکردم💜

برای........تو بنویس❤️

زندگی برای همه همینه گاهی تلخ گاهی شیرین این شمایی ک باید زندگیتو درست مدیریت کنی ک نه از اینور بوم بیفتی نه از اونور 

نظری ب کار من کن ک ز دست رفت کارم،،،،،، به کسم مکن حواله ک بجز تو کس ندارم❤️🫂❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه ب عشقت رسیده باشی بهترین زندگی رو خواهی داشت تلخ یا شیرینش مهم نی 

مهم اینه ک با کسی زندگی کنی ک باب دلت باش 

[~زنڋگے جوڔیح ۺدح ڪ برآ شݩآخټ آدمآ بآیڋ زیسټ شݩآسۍ بخؤنیݥ=/`😹🦠👐🏿 ️ 
واضح تر بگو عزیزم

عزیزم واضح گفتم ولی کسی نمیتونه درک کنه ببین همین الانشم فک کردن عاشق شدم در حالی که من هیچ پارتنری ندارم عشق برای من تو خانوادم خلاصه شده اگر از دست یکیشون ناراحت باشم و کمتر بهش احساس داشته باشم این احساس انقدر عمیقه که آزارم میده اگر ادمارو دوست داشته باشم بازم این احساس عمیق یه جوری آزارم میده من هیچ کنترلی روش ندارم کاشکی وجود نداشت کاشکی آنقدر به شکل های زیبا برام قابل تشبیح نبود که هزاران راه ارتباطی بین احساسات بسازه 

برای........تو بنویس❤️
زندگی برای همه همینه گاهی تلخ گاهی شیرین این شمایی ک باید زندگیتو درست مدیریت کنی ک نه از اینور بوم ...

من الان یکی از خوشبخت ترین آدم های این دنیا هستم نه با زیبا و گل و بل بل دیدن دنیا با دیدن واقعیت ها قشنگی ها و بدی ها من هردوش رو پذیرفتن و می‌دونم هردو باهم زندگی رو زیبا کردن ولی ..... میشه وقتی خوشبختی هم چیزی ناراحتت کنه و اشکت رو دربیاره چون زندگی همینه و حتی این ناراحتی و اشک ریختن هم جزوی از این زندگی

برای........تو بنویس❤️
عزیزم اگه ب عشقت رسیده باشی بهترین زندگی رو خواهی داشت تلخ یا شیرینش مهم نی  مهم اینه ک ب ...

عزیزم من پارتنر ندارم من عاشق کسی نیستم عشق برای من معنای متفاوتی داره چیزی که الان آزارم میده چیزی فراتر از عشقه که  الان به شخص خاصی خلاصه نمیشه 

برای........تو بنویس❤️
همین الان پاشو یه دفتر و خودکار بردار شکر گذاری کن و از خدا بخواه نعمت های زندگیت رو برات نگه داره

چیزی که میگی روی کاغذ بیارم هزار برابر عمیق ترش رو توی ذهنم حک کردم و برای همشون از خدا ممنونم و به خاطره همه اوناست که زندگیم رو دوست دارم

برای........تو بنویس❤️
من الان یکی از خوشبخت ترین آدم های این دنیا هستم نه با زیبا و گل و بل بل دیدن دنیا با دیدن واقعیت ها ...

خیلی عالیه ک احساس خوشبختی داری 😊

نظری ب کار من کن ک ز دست رفت کارم،،،،،، به کسم مکن حواله ک بجز تو کس ندارم❤️🫂❤️