یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم واضح گفتم ولی کسی نمیتونه درک کنه ببین همین الانشم فک کردن عاشق شدم در حالی که من هیچ پارتنری ندارم عشق برای من تو خانوادم خلاصه شده اگر از دست یکیشون ناراحت باشم و کمتر بهش احساس داشته باشم این احساس انقدر عمیقه که آزارم میده اگر ادمارو دوست داشته باشم بازم این احساس عمیق یه جوری آزارم میده من هیچ کنترلی روش ندارم کاشکی وجود نداشت کاشکی آنقدر به شکل های زیبا برام قابل تشبیح نبود که هزاران راه ارتباطی بین احساسات بسازه
زندگی برای همه همینه گاهی تلخ گاهی شیرین این شمایی ک باید زندگیتو درست مدیریت کنی ک نه از اینور بوم ...
من الان یکی از خوشبخت ترین آدم های این دنیا هستم نه با زیبا و گل و بل بل دیدن دنیا با دیدن واقعیت ها قشنگی ها و بدی ها من هردوش رو پذیرفتن و میدونم هردو باهم زندگی رو زیبا کردن ولی ..... میشه وقتی خوشبختی هم چیزی ناراحتت کنه و اشکت رو دربیاره چون زندگی همینه و حتی این ناراحتی و اشک ریختن هم جزوی از این زندگی