hfatemeh مدیر استارتر عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 7846 عنوان واسه ثبت نام خودروهای وارداتی چیزی شنیدین؟ 247 بازدید | 6 پست میگن باید 500 میلیون بلوکه بشه و از شنبه ثبت نامش توی سایت یکپارچه خودرو به مدت یه هفته شروع میشه یک روز رسد غمی به اندازهی کوه یک روز رسد نشاط اندازهی دشت افسانهی زندگی همین است عزیز در سایهی کوه باید از دشت گذشت! "مجتبی کاشانی" 1401/12/04 | 20:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hfatemeh مدیر استارتر عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 7846 منو شوهرم قصد داریم کد ملیش رو بفروشیم واسه این ماشینا😑😑😑امروز رفتم از برادرشوهرم پول قرض کردم که واسه پسرم شیر خشک بخرمواقعا دیگه با این هزینه ها نمیکشیم😑😑 یک روز رسد غمی به اندازهی کوه یک روز رسد نشاط اندازهی دشت افسانهی زندگی همین است عزیز در سایهی کوه باید از دشت گذشت! "مجتبی کاشانی"
نهال۳۴۵ عضویت: 1401/09/10 تعداد پست: 1428 منو شوهرم قصد داریم کد ملیش رو بفروشیم واسه این ماشینا😑😑😑 امروز رفتم از برادرشوهرم پول قرض کردم ... تا برنده نشید که نمیخرن درخواست دوستی ممنوع حتی شما دوست عزیز با تچکر
mahshid_1375 عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 2256 منو شوهرم قصد داریم کد ملیش رو بفروشیم واسه این ماشینا😑😑😑 امروز رفتم از برادرشوهرم پول قرض کردم ... مگه میفروشن ما هم بفروشیم؟ خدایا بابت همه نعمت ها شکرت 🙏
hfatemeh مدیر استارتر عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 7846 تا برنده نشید که نمیخرن میگم یکی که ماشینو میخواد بیاد پول بریزه واسه خودش یک روز رسد غمی به اندازهی کوه یک روز رسد نشاط اندازهی دشت افسانهی زندگی همین است عزیز در سایهی کوه باید از دشت گذشت! "مجتبی کاشانی"
hfatemeh مدیر استارتر عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 7846 مگه میفروشن ما هم بفروشیم؟ چه میدونم منم الان خبرشو خوندم یک روز رسد غمی به اندازهی کوه یک روز رسد نشاط اندازهی دشت افسانهی زندگی همین است عزیز در سایهی کوه باید از دشت گذشت! "مجتبی کاشانی"
نهال۳۴۵ عضویت: 1401/09/10 تعداد پست: 1428 میگم یکی که ماشینو میخواد بیاد پول بریزه واسه خودش نمیانچون طرف کلی پول بخوابونه حسابتبعد مشخص نیس اسمت در بیاد یا نه.میره حواله آماده میخره درخواست دوستی ممنوع حتی شما دوست عزیز با تچکر