2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین دوتاشون رشته های خوبی هستند 

بستگی داره خودت کدومو بخوای آبجی من معماری میره هر روز با کاغذ آ۳ نقاشی میکشه با آ۴ پلان میکشه هر جایی میره عکس میندازه کلی مداد مداد رنگی راپید مقوا گواش میخره چون الان تو ترکیب رنگه کلا گواش و مقوا زیاد استفاده میکنه بعد میره پورسپکتیف میکشه

تازه دست این تنده وقت کم میاره

تو گرافیکم اینطوره تازه باید دوربینم بعدا بخری

یا تو طراحی دوخت هر روز باید طراحی بکشید مدل داشته باشید چرخ خیاطی بخرید خیاطی کنید 

ولی تو دوتاشون پول زیاده آینده

آینده شغلیت تضمینه

ولی اگه خیلی اهل مد و دوخت اینجور چیزایی 

به طرح های جدید لباس علاقه داری میتونی بری طراحی دوخت

یا اگه گرافیک یا معلم نقاشی میشی یا طراحی یا بنر درست میکنی یا رو چیزایه دیگه مثل هر چی طرح میزنی یا میری تو گالری عکاسی کار کنی

ببین دلت کدومو میخواد به پولش فکر نکن

ببین دوتاشون رشته های خوبی هستند  بستگی داره خودت کدومو بخوای آبجی من معماری میره هر روز با کا ...

مرسی از توضیحت❤

اخه خانوادم میگن شاید از پس خرجش برنیایم واسه اون میترسم برم 

از امسالم نمیشه تغییر رشته داد تو دبیرستان مجبور میشم ترک تحصیل کنم😑واسه اون میپرسم

مرسی از توضیحت❤ اخه خانوادم میگن شاید از پس خرجش برنیایم واسه اون میترسم برم  از امسالم نمیشه ...

ب خانواده بگو هر خرجی که قراره تو این رشته ها کنید به همون اندازه هم دبیرستان میخواد

پول کتاب تستا یکیش حتی مرز ۲۰۰ و ۳۰۰ رد کرده

آجیه من یه روز راپید از یک دهم تا دو شو میخره یه روز ۱۰ تا مقوا بازم کم میاره گواش تن تن میخره یکیش ده تومن قلماشو عوض میکنه رو لپتاب پروسپکتیف داره رو آ۳ پیاده ش میکنه بعد راپید میزنه کلا گردن درد میگیره 

مامانمم منو نفرین میکنه چون من گفتم بره این رشته

خودم قبلا تجربی بودم سال ۹۸ کلی کتاب تست خریدیم شد جمعا ۹۰۰ تومن الان رشتمو عوض کردم هم از اون کتابا استفاده میکنم هم دوستم داده هم چندتا خریدم از ۴ تا خریدم شد ۸۰۰ خورده ای

فرقی ندارن که

مرسی امیدوارم بتونم راضیشون کنم

خواهش حتما میتونی عزیز من

سعی کن وقتی توضیحی بهشون میدی یکم پیاز داغشم زیاد کنی

تازه یادم رفت بگم میتونی از رشته گرافیک تو آموزش پرورشم استخدام شی چاپ جلد اینجور چیزا

ولی طراحی دوختم درآمدش بالاست 

به کدوم بیشتر علاقه داری؟