2777
2789
عنوان

😍😎بچها بیاید ببینید چی گیرم‌اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 56793 بازدید | 63 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🥲بستش کوچیک بود ولی خیلی خوشحال شدمم

کی داده

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم

خوشبحالت کاش یکی ب منم هدیه بده🤣

مبارکت باشه عزیزم

موقعی که بخت را قسمت نمودند بر بشررانده گشتم از درش با تیپا و توپ و تشرمرغ بخت از بام من تا بی نهایت پر کشیدبر در بختم زمانه با ملات آستر کشید.                                 میشه برای اینکه دعواهام باشوهرم کمتر بشه یه صلوات بفرستین التماس دعا

عزیزم هم کادوهات

هم گوگلی شدنت مبارک 

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

راحییل فقططط راز موفقیتتو بمن بگووو چجوری به کراشت رسیدی؟؟؟؟ آقا منم کراش دارم یدونه هم نه متعددن🥲😩😂 ولی به هیچکدومشون نمیرسم ولی جدا از شوخی فاصله سنی منو کراشم تقریبا مث شماها زیاده ولی انقد ترسوئم که بعید میدونم حتی منو از نزدیک بشناسه🫠 

مبارکت باشه عزیزم. انشالله همیشه دلت خوش و لبت خندون باشه 

روزی دست خداست. نه من رزق کسی رو می‌خورم نه کسی رزق منو. فقط آنچه سهم من تعیین شده به من می‌رسد. پس نگران هیچ چیز نیستم و حسادت هم نمی ورزم. از هیچ کس هیچ توقعی ندارم و همیشه بعد از خدا به خودم تکيه دارم.