2777
2789
عنوان

شیر نخوردن دختر ۴ ماهه

1236 بازدید | 39 پست

سلام مامانا دخترم دو روزه که دوتا قلپ شیر میخوره سرشو میکشه عقب نمیدونم‌چرا اینطور شده اگه از رفلاکس باشه چرا الان داره اینکارو میکنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر منم دقیقا همین که رفت چهارماهگی سینه امو نمیگرفت دلیلشم اینه که طعم هارو کم کم حس میکنه براهمین ترشیجات و سیر و پیاز زیاد نخورین .روش من این بود پستونک رو میزاشتم دهنش لالاش میکردم بخوابه همین که میخواس چشماشو ببنده خوابش ببره شیرش میدادم و کامل هم میخورد تو حالت خوابالویی وای یادم میفته چقد سختیا کشیدم دلم براخودم میسوزه😄

جایی به دور از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند،چه بی رحمانه تنهاست ،وچه به ناچارقوی😔
عزیزم یه دکتر ببر چون شیر خوردن خیلی مهمه 

عزیزم یه سوال ...دخترم دیشب تا ساعت دو نصفه شب بیدار بود بعد تا نه صب خوابید چندین بار پاشد شیر خورد بعد باز تا ساعت ده بیدار موند باز خوابید باز از ساعت ده خوابید تا ده و نیم باز پا شد تا ۱۱ چنین بعد باز خوابید تا یک پا شد تا سه بیدار موند بعد خوابید تا پنج پاشد شیر خورد باز خوابید بنظرت زیاد نخوابیدخ؟

دخترم من در دوماهگی یهویی اینطور شد و نوه ی عموم در چهار ماهگی، بعد واکسن دو ماهگی، ریفلاکس پنهان تو خواب شیر بده، و اینکه بعد چهارماهگی اگر دیدی خوب نشد اروم اروم عدای کمکی رو با فرنی و سرلاک برنج که توش شیر داره شروع کن تا گشنه نمونه و هم اینکه اونا غلط تر هستند و تو معده میمونه، اگرم که موقتی بود که همون شیرش رو با حجم کمتری بده،