2777
2789
باور کن اگه آرایشگرش خوب باشه، اصلا مشخص نمیشه که موی مصنوعیه، خودتو اذیت نکن ولی در کل حتما برو ...

امیدوارم

اعتماد بنفس کم شده یکم موهام بیاد بیرون باید  مواظب باشم جلو سرم کم پشت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جالبه امتحان میکنم 

عزیزم تغذیه هم مهمه، ولی گاهی شاید نیاز باشه در کنار تغذیه، از داروی خاصی مصرف کنیم تا موهامون درست بشه، اصلا شاید مشکل هورمونی داشته باشی که موهات کم شدن، واسه همین میگم حتما برو دکتر 

امیدوارم  اعتماد بنفس کم شده یکم موهام بیاد بیرون باید  مواظب باشم جلو سرم کم پشت

کاملا کاملا درکت میکنم 

منم توی مراسما دقیقا همین مشکلو دارم 

ولی میشه به قول خودت توربان بزنی 

ولی میتونی آرایشگاه خوب هم بری که قشنگ درست کنه 

ببین خودت با کدوم راحت تری

کسی نبود 

عزیزم یه مغازه هایی هشتن روغن گیریطبیعی هستن معمولا روغناشون خیلیخوب جواب میده من ابروهام کچل بود گرفتم زدم تویدوهفته دیدیم کم کم ابروهامم یه ردیف یه ردیف اضافه میشه باورت نمیشه اصصصصلا ابرونداشتم عالی شذن هرکس میدید میگفت کاشتیییی؟من محلول تقویت ابرو گرفتم و محلول خرگوشک ازعطاری فوق‌العاده ،بود تازه نصفه مصرف کردم.

ببین شما باید درمان کنی و‌اقولب پیش بری مه در واقع تو تایم کوتاه جواب نمیگیری

من خودم متاسفانه ریزش مو آندرژنیک دارم😢و تحت درمانم ،دکترم یه قرص بهم داد که فوق العاده رو موهام اثر مثبت داشت،مزوتراپیم میرم

کدوم شهری عزیز؟