سلام دوستان ،فردا تولد یکسالگی بچمه من هنوز نمیدونم چکار کنم، گفتم شام سالاد اولویه بدم ، بچه کوچولو ندارن همه بزرگن ،ژله و پفیلا و فلان یجوریه اگه اماده کنم! ایده بدید لطفا،از کیک تولد تا دیزاین و تزیینات و غذا و اهنگ و فلان وقتم کمه لطفا همه ایده بدن سال اولیه که تولد میگیرم واسه دخترم🥲
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
شلوع ش نکن بچه ها تو محیط های شلوغ کلافه میشن تو این سن یه ریسه دوتا پایه بادکنک می توانه وسیله تزیین باشه همون الویه و یه غذای دیگه بزار با دسر و نوشیدنی و میوه به نظر من کافیه چون هم وقت نداری هم اینکه این کارها اصلا ته نداره اگر دنبال تزئینات بیشتر و غذاها و تنقلات بری زحمت و هزینه زیادی برات داره