2777
2789

سلام دوستان ،فردا تولد یکسالگی بچمه من هنوز نمیدونم چکار کنم، گفتم شام سالاد اولویه بدم ، بچه کوچولو ندارن همه بزرگن ،ژله و پفیلا و فلان یجوریه اگه اماده کنم! ایده بدید لطفا،از کیک تولد تا دیزاین و تزیینات و غذا و اهنگ و فلان وقتم کمه لطفا همه ایده بدن سال اولیه که تولد میگیرم واسه دخترم🥲

آنکہ شیشه را کنار سنگ نگاهدارد ،نگہ دار من است💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کیک سفارش بده و از همونجا یه تم تولدم بخر 

زنگ بزن رستوران غذاهم سفارش بده نمیخاد خودت درست کنی 

اخیییش تموم شد 💃😁😁

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

اگه الان بری کیک سفارش بدی تافردااماده میکنند پفیلابخر الویه هم که زوداماده میشه یکم ریسه وبادکنک چون سال اولشه متوجه نیست اشالله بزرگترکه شد جشن حسابی بگیرین منم سال اول گرفتم خوش نگذشت چهارسالگی گرفتم کلی بچم خوش گذشت بهش

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه.... 

خيلي ديره  

اگه امكانش داري مهمون دعوت نكن و يه جشن خودموني با هسرت بچت بگير 

بعدم ببريدش اتليه چندتا عكس يكسالگي ازش بگيريد 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔

شلوع ش نکن بچه ها تو محیط های شلوغ کلافه میشن تو این سن یه ریسه دوتا پایه بادکنک می توانه وسیله تزیین باشه همون الویه و یه غذای دیگه بزار با دسر و نوشیدنی و میوه به نظر من کافیه چون هم وقت نداری هم اینکه این کارها اصلا ته نداره اگر دنبال تزئینات بیشتر و غذاها و تنقلات بری زحمت و هزینه زیادی برات داره