2777
2789
عنوان

زن خوشگل تر از شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3173 بازدید | 108 پست
نه میگم یه وقت خدای نکرده بعدا خیانت نکنه

آقا چه ذهن مسمومی داری😂😂😂بخدا اینطوریام ک فک میکنی نیست.حالا من اتفاقا دیدم اوناییکه همسرشون ازخودشون زیباترن خیانت میکنن.درکل چیزی نیست ک بتونی اینطوری قطعی نظربدی.مثله هندونه ی سربسته میمونه ازدواج

با دادش شما نیستما کلی میگم ولی پسرای دانشجوی دندان یکی میخاد خودشونو جمع کنه از ادعا و توقععع

نه خدایی داداشم همه جا به شوخ بودن و خونگرم بودن معروفه تو مطبش مریضاریسه میرن از دستش از بست خوش اخلاق و شوخه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از خداش باش که با دادش شما ازدواج کنه هم دندون پزشک هم متوسط به بالا هست قیافه اش بعد هم اونجا میره می بینه خوشش اومد زن اش میشه نیومد نمیشه زوری که شما نمی گیرین اون هوایی بشه  

آخ گفتی هاااا😕

تجربه کردم ننه عروسمون خوشگل بود از اون ها بود تو جمع همه فقط نگاش میکردن ماهم عین اسکل ها براش اسپند دود میکردیم و همیشه مثالش رو میزدیم و .....تا برگشت مسخره مونم کرد 😑

عزیزم خیانت به ذات بستگی داره فک کردی یه زن زشت برا داداشت بگیری خیانت نمیکنه؟؟ یعنی همه اینایی که خیانت میکنن خیلی خوشگلن؟؟؟ 

به حرف همکارت اعتماد نکن  خوب تحقیق کنین مطمئن که شدین برید خواستگاری

یکی هم این رو بگم یکی رو بگیرین که هم سطح برادرت باشه فامیل ما دارو خونه داشت رفت یه دختر معلم رو گرفت دختر از بس ندید بدید بازی درآورد الان طلاق گرفته فقط به خاطر پول یعنی باهاش ازدواج کرده بود آبروش رو برده کلا وضع مالی دختر هم متوسط بود