یکی از همکارام دختر عموشو که معلمه برای داداشم معرفی کرد(توی تاپیک قبلی توضیح دادم که داداشم میگه زن معلم میخواد) بعدش من وهمکارم به یه بهونه رفتیم درخونهشون و دختره رو دیدم خیلییییییی خوشگل و ناز بود همکارمم میگفت دختر خیلی خوب و خوانواده دوستیه ولی من یکم نگرانم قیافه داداشم متوسطه رو به بالا هستش میترسم بعدا دختره هوایی بشه .طوری نیست قیافه زن از شوهرش خیلی سر باشه؟ به مشکل نمیخورن؟البته داداشم دندون پزشکه و وضع مالیشم خیلی خوبه
از خداش باش که با دادش شما ازدواج کنه هم دندون پزشک هم متوسط به بالا هست قیافه اش بعد هم اونجا میره می بینه خوشش اومد زن اش میشه نیومد نمیشه زوری که شما نمی گیرین اون هوایی بشه
تجربه کردم ننه عروسمون خوشگل بود از اون ها بود تو جمع همه فقط نگاش میکردن ماهم عین اسکل ها براش اسپند دود میکردیم و همیشه مثالش رو میزدیم و .....تا برگشت مسخره مونم کرد 😑
یکی هم این رو بگم یکی رو بگیرین که هم سطح برادرت باشه فامیل ما دارو خونه داشت رفت یه دختر معلم رو گرفت دختر از بس ندید بدید بازی درآورد الان طلاق گرفته فقط به خاطر پول یعنی باهاش ازدواج کرده بود آبروش رو برده کلا وضع مالی دختر هم متوسط بود