2777
2789

وقتی هاله زده یعنی مثبته نگران نباش

منم بیبی اولم حاله بود یه هفته بعد تاخیر فرداش پررنگ بود 

تویی که بجای استارتر میای جواب سوالی که ازش پرسیدمو میدی ببین جواب دارم برات خب؟!🤐 ولی آنکس که نداند و نداند که نداند در جهل مرکب ابدالدهر بماند.بمون عزیزم پاهاتم دراز کن راحت باش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این برای دو روز قبل موعده عزیزم..دلدرد و کمر درد پریودی داشتم و ترشح و تکرر ادرار و درد زیر شکم 

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 
وقتی هاله زده یعنی مثبته نگران نباش منم بیبی اولم حاله بود یه هفته بعد تاخیر فرداش پررنگ بود 

مال من مارکش مدیکوره هالش ضعیفه.

همش میترسم کاذب باشه یا تلقین.

دوروز مونده به موعدم.

شما علائمتون چی بود؟

سرگیجه و سوزش سر دل و درد  نقطه ای کمر و رحم میتونه باشه؟

کی آزمایش بدم

مال من مارکش مدیکوره هالش ضعیفه. همش میترسم کاذب باشه یا تلقین. دوروز مونده به موعدم. شما علائمتو ...

تازه به موعدت مونده زوده که حداقل سه چهار روز بعد موعد بیبی بزن بعدش آز بده،من تا هشت هفته هیچ علائمی نداشتم هیچی

تویی که بجای استارتر میای جواب سوالی که ازش پرسیدمو میدی ببین جواب دارم برات خب؟!🤐 ولی آنکس که نداند و نداند که نداند در جهل مرکب ابدالدهر بماند.بمون عزیزم پاهاتم دراز کن راحت باش