2777
2789
عنوان

نتیجه بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 41 پست
شنیدم یکی از چیزایی که بارداری را نشون میده اینه که کیت تخمک گذاری مثبت بمونه

ن کیت فقط مال تخمک 

خدایا شکرت که قراره بزودی به من و آقایی یه بچه سالم هدیه بدی🙏🤰😍قراره بزودی تیکر بارداری بزارم😍🤰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چرا منفی یا کمرنگ نمیشه

خداروشکر دوتا داری چرا انقدر استرس داری واسه سومی

خدایا شکرت که قراره بزودی به من و آقایی یه بچه سالم هدیه بدی🙏🤰😍قراره بزودی تیکر بارداری بزارم😍🤰
بله خداراشکر ولی خب کلا این مدلی هستم که صبرم برای چیزایی که تو فکرش میرم کمه😃

هی بیخیال 

منم هنوز یدونم ندارم

هی بیخیال  منم هنوز یدونم ندارم

انشاالله به حق امام زمان به زودی هر کسی چشم به راهه چشمش به بی بی چک دو خطی روشن شه

من جفت بچه هامو از امام جواد گرفتم

هر دو تا را متوسل شدم به امام جواد و هر دو را تو ماه رجب باردار شدم😍 امسالم تولد امام جواد بهشون متوسل شدم ایشالا حاجتمو بدن

نماز استغاثه بهشون را بخونید ایشالا حاجت روا میشید

من دلم می خواد شش تا بچه داشته باشم و دورم شلوغ باشه

انشاالله به حق امام زمان به زودی هر کسی چشم به راهه چشمش به بی بی چک دو خطی روشن شه من جفت بچه هامو ...

انشالله ای جانم ۶ تااا😍من فعلا به یدونم راضیم

هیچ وقت به کم راضی نشو ظرفتو بزرگ کن پیش خدا و ازش زیاد بخواه زیاااد

🙏انشالله کمکمون کنه