2777
2789
عنوان

درد واژن_تورو خدا جواب بدین بارداری اولمه یکم استرس دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2993 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی وای خیالم یکم راحت شد دکترمم همش میگه نیاز نیست سرکلاژ کنی 

مال منم طول سرویکس ۳۴ از دکترم پرسیدم ممکنه طول سرویکس کوتاه بشه گفت مگه به این الکیاس اون واسه کسایی ک سابقه سقط و نارسایی دهانه رحم دارن فقط باید استراحت کنی به خودت فشار نیار توالت فرنگی استفاده کن نماز نشسته و زیاد خم و راست نشو یا خیلی پیاده روی نکن ایشالا هیچی نمیشه

راستی برای ما نزدیکی و ارضا شدن هم ممنوعه

مال منم طول سرویکس ۳۴ از دکترم پرسیدم ممکنه طول سرویکس کوتاه بشه گفت مگه به این الکیاس اون واسه کسای ...

عزیزم اینایی گفتی من کلا استراحت مطلقم خونه خودم پله داره از روز انتقالم تا الان خونه مادرمم ،بعد نه اشپزی و چیزی انجام نمیدم نزدیکی هم ندارم 

اره طبیعی و ناخواسته .یهو فهمیدم ممنون .همچنین نی نی های شما رو .ببخشید چند هفتگی جنسیت مشخص شد.

سنوی ان تی معمولا احتمال میده توی سیزده هفته ولی دقیقش سنوی آنومالی هجده هفته اس 

گاهی اوقات ک میخوام وارد هفته جدید بشم اطراف لابیای واژنم یه دردی دارم مث گرفتگی 

اها مال من یه جوریه تا پا میشم حس میکنم یه چیزی فشار میاره به واژنم و درد میگیرم 

سنوی ان تی معمولا احتمال میده توی سیزده هفته ولی دقیقش سنوی آنومالی هجده هفته اس 

اها مرسی شما هنوز جنسیت مشخص نشده آزمایشات غربالگری رو انجام دادید.میدونید بدون بیمه هزینش چقدره

اها مرسی شما هنوز جنسیت مشخص نشده آزمایشات غربالگری رو انجام دادید.میدونید بدون بیمه هزینش چقدره

برای من احتمالی جنسیت گفت /ازمایش غربالگری ۱۲۰از بیمه نیروی مسلح هزینه سنوی ان تی چون دوقلو بود ۹۰۰