2777
2789
عنوان

به امید روزی که خبر خوشحالیمون رو به هم بدیم، حسرت فرزند

| مشاهده متن کامل بحث + 1117 بازدید | 154 پست
ایقد اشکمو در نیارین مهربون ها دورتون بگردم  انشالله خدا به دل شما هم بیاد😪😭

مطمین باش چن روز دیگ عکس بیبی چک مثبتتو قراره بزاری 

فقط منو یاد کن تو اون لحظه ک  قراره ب زودی زود دلت شاد بشه..دعام کن خونه بخریم من دنباله معجزم 

از ما حرکت بوده ولی خدا نمیدونم چرا برکتو بهمون نمیده🏡🥺😔

سلام دوستان،من خودم بارداریم معجزه بود،با ذخیره تخمدان یک و همسرمم ضعف اسپرم داشت ولی خدا خواست وطبی ...

من ذخیره تخمدانم زیر یک بود خیلی کم بود طبیعی باردار شدم 

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم بحق دل شکستت امام حسین عزیزم بهت نظری کنه و بهت یه فرزند صالح و سالم و نیکو بده تا همه غم و غصه هات رو بشوره ببره

بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍    خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈                              لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻
نگفتی چند وقته اقدامی و دکتر رفتی چیه مشکلتون؟؟؟؟

من سه ساله، مشکل از شوهرمه پارسال بعد عید عمل کرد، امسال سونوش گفت چیزی تغییر نکرده ولی ازمایشش خوب بود واریکوسل داشت، خودمم هیچ مشکلی نشدم، ماه پیش نه

ماه قبلش دکتر برام قرص های ناباروری لتروزول و متفورین و سینال آف تجویز کرد ولی باردار نشدم، قرار بود این ماه برم آی یو آی

سه سال عروسی کردم توچی چه داروی می خوری 

فقط متفورمین بهم داده با اینکه پریود نمیشم مگه قرص بخورم که ۲۰ پریودی روزی یه دونه دوفامد میخورم تا پنج روز تا قط میکنم دو سه روز بعدش پریود میشم.دکتر گغته باید وزنت بیاری پایین که اونم واقعا شدنی نیس 😃

ماییم و نوای بینوایی....بسم ا... اگر حریف مایی❤❤
شماهم تنبلی داری؟؟؟پریودی های نامنظم و موی زائد موهای کم پشت اضافه وزن فک کنم اینا باشع چون همه اینا ...

اصلاح سبک کن وزنتو کم کن باپیاده رویی و ورزش حامله میشی منم همینجوربودم۱۸کیلو کم کردم حامله شدم

مطمین باش چن روز دیگ عکس بیبی چک مثبتتو قراره بزاری  فقط منو یاد کن تو اون لحظه ک  قرا ...

انشالله خدا عوض خوبی دلتون رو بده، انشالله خونه دار بشی

من همین الانم تو ی اتاق زندگی میکنم حاضرم تا اخر عمر همیجور باشع وضعیتم ولی سفرم پر باشع

من سه ساله، مشکل از شوهرمه پارسال بعد عید عمل کرد، امسال سونوش گفت چیزی تغییر نکرده ولی ازمایشش خوب ...

اگه مشکل از همسرته خودتو معطل نکن. اقایون سخت به درمان جواب میدن. ای یو ای خیلی میتونه امید بخش باشه. یه بارم منفی شد ناامید نشو. تا سه بار اکثر کسایی که ضعف اسپرم دارن جواب مثبت گرفتن. 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
من سه ساله، مشکل از شوهرمه پارسال بعد عید عمل کرد، امسال سونوش گفت چیزی تغییر نکرده ولی ازمایشش خوب ...

عزیزم سه سال چیزی نیس توکلت به خدا باشه بهش بگو هرموقع خودت صلاح دونستی و لایق مادرشدن بودم بهم نی نی بده من همیشه همینو میگم 

ماییم و نوای بینوایی....بسم ا... اگر حریف مایی❤❤
توکلت به خدا باشه عزیزم  برات قرآن باز کردم به نیت اینکه دامنت زود سبز بشه خیلی خوب اومد ❤️❤️❤ ...

قربون دستت، قربون قرانت و نیت صافت برم انشالله قول میدم تک تکتون رو شیرینی بدم

شماهم تنبلی داری؟؟؟پریودی های نامنظم و موی زائد موهای کم پشت اضافه وزن فک کنم اینا باشع چون همه اینا ...

من روز۷پریود سونو دادم نوشته بود۷_۸فولیکول ۹_۲در هر تخمدان دیده شد دکتر گفت باید ی هفته دیگ بیای بفهمم تنبلی داری یانه منم نرفتم پریودم بجز سالی یکی دوبارمنظمه موهای بدنم زیاده علتای دیگ باردار نشدن چیه من اصلا چیزی بلدنیستم