2777
2789
عنوان

به امید روزی که خبر خوشحالیمون رو به هم بدیم، حسرت فرزند

| مشاهده متن کامل بحث + 1117 بازدید | 154 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باورت میشه من فقط حاضرم بشم تا طمعشو بچشم بعد دیگه هرچی  خدا خواست

وای نه... نگو... خدا داغ سقط و فوت فرزند به هیچ کی نده. خیلی سخته. از خدا بخواه اگه میده سالمشو بده گرفتار سقط و فوت نشی

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
خیلیم نماز خوندم کل قران رو ختم کردم بع نیت این موضوع، هر روز زنگ آقای غریبه ها میزنم باهاش درد و د ...

مگه تست دادی عزیزجان؟

انشالله به حق دامن پاک فاطمه زهرا باردار بشی خبرشو به من بدید عزیز دلم 

چله ی واقعه بگیر 

و نظر حضرت رقیه خیلی خیلی حاجت میده

ان شاالله ک بارداری 

برای خواهر منم دعا کنید 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه 

خیلیم نماز خوندم کل قران رو ختم کردم بع نیت این موضوع، هر روز زنگ آقای غریبه ها میزنم باهاش درد و د ...

خیلی یعنی چند ماه؟ برای بارداری باید صبور بود... 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

سلام دوستان،من خودم بارداریم معجزه بود،با ذخیره تخمدان یک و همسرمم ضعف اسپرم داشت ولی خدا خواست وطبیعی باردار شدم،اومدم بهتون بگم بارداری فقط و فقط دست خداست باید خدا بخواد،شما اول اسم خدارو ببرید و برید دکتر و تلاشتون رو بکنید و از ته دلتون از خدا بخواید واصلا استرس نداشته باشید،باور کنید اگه اینارو انجام بدید باردار میشید،از خدا میخوام که هیچ زنی بدون بچه نباشه

علائمت چیه

شماهم تنبلی داری؟؟؟پریودی های نامنظم و موی زائد موهای کم پشت اضافه وزن فک کنم اینا باشع چون همه اینارو من دارم دکتر گفته هم تنبلی تخمدان دارم هم تخمدانم پرکیست ریزه که همون پلی کیستیک هست

ماییم و نوای بینوایی....بسم ا... اگر حریف مایی❤❤