2777
2789
عنوان

به امید روزی که خبر خوشحالیمون رو به هم بدیم، حسرت فرزند

| مشاهده متن کامل بحث + 1117 بازدید | 154 پست
اصلاح سبک کن وزنتو کم کن باپیاده رویی و ورزش حامله میشی منم همینجوربودم۱۸کیلو کم کردم حامله شدم

اره دکتر میگه ورزش کن و وزن کم کن ولی خدایی خیلی سخته ۱۰ ساله وزنم همینه اصلا تکون نمیخوره البته خیلی هم تلاش نکردم

ماییم و نوای بینوایی....بسم ا... اگر حریف مایی❤❤
عزیزم سه سال چیزی نیس توکلت به خدا باشه بهش بگو هرموقع خودت صلاح دونستی و لایق مادرشدن بودم بهم نی ن ...

درستع سه سال چیزی نیست، ولی واسه منی که یجای غریب و بی کس افتادم، و هیچکسو ندارم، و شوهرم همیشه خدا سرکاره حتی تو یکسال سه ماهشو کلن کارش یجای دیگست هفتس یبار میبنمش، منی که همیشه تنهایی غذا میخورم، برام 30 سال گذشته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من روز۷پریود سونو دادم نوشته بود۷_۸فولیکول ۹_۲در هر تخمدان دیده شد دکتر گفت باید ی هفته دیگ بیای بفه ...

انشاالله که تنبلی هم نباشه ولی همون دکتر رفتن و ادامه میدادی تا بدونی علت چیه.من گفتم بعد از عید سونوداخلی و عکس رنگی بگیرم لوله هاچک بشه خیالم راحت بشع

امیدوارم بحق دل شکستت امام حسین عزیزم بهت نظری کنه و بهت یه فرزند صالح و سالم و نیکو بده تا همه غم و ...

الهی آمین من که چن روزی یبار زنگ آقا میزنم کلی ازش التماس میکنم انشالله ابا عبدالله جوابمو دادع، انشالله جواب همه منتظر هارو بده

درستع سه سال چیزی نیست، ولی واسه منی که یجای غریب و بی کس افتادم، و هیچکسو ندارم، و شوهرم همیشه خدا ...

درکت میکنم عزیزم به حق امام حسین همه منتظرا به خواسته شون برسن و همچنین شما عزیزم🥺

انشاالله که تنبلی هم نباشه ولی همون دکتر رفتن و ادامه میدادی تا بدونی علت چیه.من گفتم بعد از عید سون ...

اینسری شوهرمو میفرستم یعنی عفونت باعث میشه لاله ها ب هم بچسبه باردار نشی؟

اره دکتر میگه ورزش کن و وزن کم کن ولی خدایی خیلی سخته ۱۰ ساله وزنم همینه اصلا تکون نمیخوره البته خیل ...

اگر به هدفت و بچه جدی فکرکنی کم میکنی من تو شیش ماه ۱۸کیلو کم کردم فقط به عشق مادرشدن توام انگیزت داشته باش

اگه مشکل از همسرته خودتو معطل نکن. اقایون سخت به درمان جواب میدن. ای یو ای خیلی میتونه امید بخش باشه ...

عزیزم شوهرم عاشق بچست ولی اصلا نمیاد هرچیم بودع بع اجبار من بوده دیگه حریفش نمیشم، کلن شهرستانم و باید برم شیراز  دکتر هرچیم دکتر میرم با بابام میرم اون نمیاد دیگه بریدم

انشالله خدا عوض خوبی دلتون رو بده، انشالله خونه دار بشی من همین الانم تو ی اتاق زندگی میکنم حاضرم ت ...

انشاالله ک بحق این ماه عزیز ک توش پراز شادیه دل شماهم شاد بشه ...ک صددرصد قراره شاد بشه مطمین باش

فقط منم اون موقعه تک کن خوش حال بشم

اینسری شوهرمو میفرستم یعنی عفونت باعث میشه لاله ها ب هم بچسبه باردار نشی؟

من دیابتی ام عفونت زیاد میکنم ترشحاتم خیلی زیاده هرچی هم دارومیخورم فایده نداره بخاطزقندم هست دکتر گفته چون ترشح زیاد داری احتمال بسته شدن لوله ها هم هست برام عکس رنگی نوشت ولی نرفتم انجام بدم گفتم بعد عید برم چک کنم

انشاالله ک بحق این ماه عزیز ک توش پراز شادیه دل شماهم شاد بشه ...ک صددرصد قراره شاد بشه مطمین باش ...

حتمن رو چشام، چشم، امسال خدا به هممون عیدی چیزی که میخوایمو میده

اگر به هدفت و بچه جدی فکرکنی کم میکنی من تو شیش ماه ۱۸کیلو کم کردم فقط به عشق مادرشدن توام انگیزت دا ...

خداروشکر عزیزم انشالله تنتون سالم باشه نی نیت دختره؟😍😍😍من عاشق دخملم😍😍