2777
2789
عنوان

عروس هلندی

96 بازدید | 12 پست

سلام من یه عروس هلندی یک ساله و دوماهه گرفتم الان دو روز میشه آوردمش خونه ولی نه حرف می زنه در صورتی که فروشنده گفت ۲۰ کلمه بلده و نه چیزی می خوره حالا حرف نزدنش هیچی چون میگن باید عادت کنه به محیط اما  این چیزی نخوردنش نگرانم کرده نمی دونم چیکار کنم چیزی بخوره فقط میترسم بمیره ترو خدا کمک کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وسواس نداشته باش. ول کن خودش می خوره. بپا فرار نکنه باهوشنا

یک علاقه مند به روانشناسی، به خصوص روانشناسی مرضی، شخصیت شناسی و تحلیل بازی روانی. من مبتلا به Synesthesia هستم. یعنی حروف، اعداد، کلمات و گاهی اشخاص برام رنگ دارن. اگه براتون جالبه می تونم رنگ اسمتون یا خودتون رو بهتون بگم :) لیبرال، فمنیست و فردگرا. اگه نیاز به حرف زدن داری من شنونده ی خوبیم، بعضا (شایدم همیشه) راه حلای خوبیم دارم. شهود حسی 0٪ شهود منطقی ۸۵٪ انسانی خودخواه، تنوع طلب، متعصب، تنبل، منزوی و بسیار سمی.می تونین عکستونو برام بفرستین یا تو تاپیکای عکساتون تگم کنین اگه شخص خودتون بخواد صادقانه در مورد قیافش نظر میدم. هرچقدر هم بقیه بهم بپرن من همون چیزیو به بقیه میدم که نتونستم کسیو پیدا کنم به من بده. اگه قراره بخاطر نظر صادقانه من خودکشی کنین نپرسین ازم مجبور که نیستید

سلام خوبی عزیزم خب غریبه تازه آمد صبر کن سعی کن امنیت داشته باشه خیلی طرفش ترو ک نترسه منم یکی داره جونمه برام حرف هم میزنع 

خدایاشکرت نمی‌دونم حکمتت چیه ک منو لایق مادر شدن نمیدونی....
آخه مگه چقدر جثه داره میترسم از گرسنگی بمیره

نه هیچی نمیشه بزارش جایی ک تنها باشه اولش یعنی شمارو نبینه طرفش نرین بعد ببین چطور میخوره

خدایاشکرت نمی‌دونم حکمتت چیه ک منو لایق مادر شدن نمیدونی....

بچه های منم دوتا دارن ، ما روزا چند ساعت آزاد میذاریمشون تو خونه ، یکیشون اصلا باهامون ارتباط نمی گیره ، همیشه پشتشو می کنه بهمون ، ولی یکیشون فقط میاد میشینه رو سرمون ، خیلی با مزه ن 

بچگی کردمو از لای لجن گل چیدم
آخه مگه چقدر جثه داره میترسم از گرسنگی بمیره

اولاش ادای مریضی در میارن که از نگرانی بیاری بیرون فرار کنن از پنجره ای چیزی. 

یک علاقه مند به روانشناسی، به خصوص روانشناسی مرضی، شخصیت شناسی و تحلیل بازی روانی. من مبتلا به Synesthesia هستم. یعنی حروف، اعداد، کلمات و گاهی اشخاص برام رنگ دارن. اگه براتون جالبه می تونم رنگ اسمتون یا خودتون رو بهتون بگم :) لیبرال، فمنیست و فردگرا. اگه نیاز به حرف زدن داری من شنونده ی خوبیم، بعضا (شایدم همیشه) راه حلای خوبیم دارم. شهود حسی 0٪ شهود منطقی ۸۵٪ انسانی خودخواه، تنوع طلب، متعصب، تنبل، منزوی و بسیار سمی.می تونین عکستونو برام بفرستین یا تو تاپیکای عکساتون تگم کنین اگه شخص خودتون بخواد صادقانه در مورد قیافش نظر میدم. هرچقدر هم بقیه بهم بپرن من همون چیزیو به بقیه میدم که نتونستم کسیو پیدا کنم به من بده. اگه قراره بخاطر نظر صادقانه من خودکشی کنین نپرسین ازم مجبور که نیستید