2777
2789

سلام دیروز عمل کردم وقتی میخوام پانسمان زیر عمل عوض کنم احساس میکنم بینیم خیلی سربالا شده دارم سکته میکنم 

کسی بوده همین حس داشته باشه بعد برداشتن آتل اوکی شده باشه؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل اینکه عمل کنین یه کم اطلاعات کسب کنین که این طوری استرس نگیرین

دکترا بیشتر از حالت عادی بینی رو سربالا میکنن چون کامل جوش نخورده نوکش راحت میفته به خاطر همین میبرن بالا 

که بعد دو سه ماه درست میشه

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 

وای من🤣🤣🤣اون گاز استریل حلو بینیمو اصلا دوس نداشتم بردارم 

فکر میکردم سوراخ بینیم حس میکردم بزرگه خیلیم بینیم سربالا شده

جلو اینه میرفتم حالت تهوع میگرفتم 

اون ی هفته من پلک رو هم نمیزاشتم همش گریه 

اتل و که برداشتم راحت شدم دیدم ن بابا اتل اونو کشیده بالا انقد سربالا دیده میشه خیلی الان بینیمو دوس دارم

نگران نباش

کرد هستم یه کرد باغیرت❤
وای من🤣🤣🤣اون گاز استریل حلو بینیمو اصلا دوس نداشتم بردارم  فکر میکردم سوراخ بینیم حس میکردم ...

وای مرسی عزیزم خیالمو راحت کردی از دیشب که اونو دیدم نتونستم بخوابم هستی عکس بزارم ببینی خیلی سربالا شده یا نه البته اگه به خون و.. حساس نیستی 

وای مرسی عزیزم خیالمو راحت کردی از دیشب که اونو دیدم نتونستم بخوابم هستی عکس بزارم ببینی خیلی سربالا ...

نه عزیزم بزار من اصلا به این چیزا حساس نیستم

کرد هستم یه کرد باغیرت❤

منم ۳۴ روزه بینیمو عمل کردم من اتل و برداشتمم انقد ورم داشت بینیم ک گفتم یا خدا چ بزرگه بیینیم بعد ک‌چسب و دکتر زد سری بعد رفتم برا تعویض چسب دیدم بینیم داره کم کم کوچیک‌میشه

کرد هستم یه کرد باغیرت❤