2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون زیاد غذا های چرب وفست فود اینامیخورن توهم یک ماه فست فودونوشابه غذاهای چرب بخور فعالیت نکن چاق م ...

شاید باورت نشه من دوماهه هیییییییچ سرخ کردنی نخوردم هیچ شیرینی و کیکی نخوردم نوشابه فست فود فقط یدونه قند با چندتا چایی میخورم اما ۱۰ کیلو کم کردم فقط و سایزم اصلا کم نشده

شاید باورت نشه من دوماهه هیییییییچ سرخ کردنی نخوردم هیچ شیرینی و کیکی نخوردم نوشابه فست فود فقط یدون ...

سایزت باورزش کم میشه اگه میخوایی کمرتو باریک کنی پلانک بزن وهمینطور پلانک چرخش پهلوو 

من زخم تورا به صد مرحم ندهم❤️✨😌
یک ماه نیس ازمایش خون دادم هیچ مشکلی نداشتم ولی ژنتیکی کلا لاغریم لاغر اسکلت هم نه هاا دوست دارم ی ...

بروباشگاه بدنسازی وزنه بزن کنارشم مکمل وکراتین بخور که هزینه هاش دومیلیون وخورده ای درمیاد هزینه مکمل وکراتین ومیگم

بروباشگاه بدنسازی وزنه بزن کنارشم مکمل وکراتین بخور که هزینه هاش دومیلیون وخورده ای درمیاد هزینه مکم ...

بدنسازی هم رفتم یکی دوسال پیش

ولی میگن وقتی بدنسازی رو ول کنی بدن به حالت اولیش برمیگرده

منم ک گشااااد حوصله ندارم هرروز برم باشگاه

ولی مکمل و ویتامین رو امتحان میکنم

چون زیاد غذا های چرب وفست فود اینامیخورن توهم یک ماه فست فودونوشابه غذاهای چرب بخور فعالیت نکن چاق م ...

بعد ادم هزار تا بیماری میگیره 

اخه فست فود؟؟؟؟؟

(کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏
با واکر راه میرم فعلا .البته نشسته ورزش میکنم ولی انگار بی فایدس

میتونی ازیه مربی سوال کنی . ولی من دوروز ورزش نکنم غذا کم تربخکرم خیلی لاغرمیشم جوری ک کل ماهیچه هام شل میشه مثل پیرزنا ولی باورزش عضله سازی میکنم خیلی خوب میشه پس تو بهتره برمج وماکارنیم کمتربخوری فقط میوه وسبزیجات وایناا بخورر با غذاهای رژیمی و کنارشم ورزش کن مطمن باش سایزت کوچیک ترمیشه