2777
2789
عنوان

کسب درآمد از نقاشی

1363 بازدید | 25 پست

واقعیتش خیلی دلم میخاد بتونم درآمد داشته باشم 

استعداد های زیادی ام دارم تو همه چی 

نقاشی زبان کمک درسی خلاصه ک با همه چی اکیم ولی نمیتونم میترسم یکم 

مامانمم میگه کلاس خصوصی بزار خب مکانش و ندارم بعد از این شانسام ندارم استقبال کنن روشم ندارم به یکی بگم یا معرفی کنم 

میشه کمکم کنید؟

(:A__•~•__M:)

عزیزم تا مرد سخن نگفته باشد علم و هنرش نهفته باشد بنابراین غیر از تولید هنر باید بتوانی آنها را در جای مناسب و با کلاس بفروشی یعنی اگر فروشندگی بدانی هر چیزی قابل فروش است 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نقاشیهاتو بفروش

تا اون حدم نیست 

بعد ببین ی بار تو مدرسه سفارش گرفتم بعد طرف سر پولش یعنی جونم و به لبم رسوند فایده ندارع 

ولی مامانمم تو مدرسه مشغوله اونم ابتدایی ولی روش و ندارم بگم بیام اینجا کلاس بزارم 

یا اصلا تو مدرسه خدمم الان پایه های پایین تر خوششون آمده با مشاور مدرسه صحبت کنم اکیش می‌کنه برام ولی میگن بدون پول 

بنظرم چند تا تابلو ببر تو مترو بفروش تا ترست بریزه ویا آنلاین کلاس زبان آگهی کن 

ن ن اصلااااا یچیز نرمال میخام فردا تو فک و فامیل میپیچه فلانی تو مترو ....

الان مشکل اینه کلاس بزارم شاگرد بگیرم کجا بزارم که بیان مثلن؟ 

اول خودت نزن یجایی مشغول به کار شو چند نفر بشناسنت یه ذره اسمت پخش بشه اگه بخوای بزنی خودت کلی هزینه و پول اجاره داره ماهای اول اگه معروف شده باشی تا خودت بزنی فوری همه میان جبران میشه

بنظرم خونه ی خودتون بزار یا توی کتاب خونه ، یا برو خونه ی بچه ها 

اول میخاستم خونه بزارم ولی مردم یجوری آن بابا فردا میان میگن خونشون اینجوری بود اونجوری بود مخصوصن رفیقای خود آدم 😐

اول میخاستم خونه بزارم ولی مردم یجوری آن بابا فردا میان میگن خونشون اینجوری بود اونجوری بود مخصوصن ر ...

عزیزم اگه بخوای اینجوری فکر کنی ، هیچ جوره نمی تونی نقاشی اموزش بدی 

تا اون حدم نیست  بعد ببین ی بار تو مدرسه سفارش گرفتم بعد طرف سر پولش یعنی جونم و به لبم رسوند ...

سفارش نگیر خب،،، خودت بکش، بعد قابم ب تناسبش بکن، پیج بزن بفروش،،،هرکی هرچی خوشش بیاد،،،سفرش تکراریم قبول نکن بگو کارا تک و منحصر بفردن

لطفا لطفا لطفا باعث تعلیق کاربریم نشید، دیگ خط تلفنی ندارم💔کاربری چهارممه💔