2777
2789

میشه رتبه و رشتتونو بگید؟

از تجربه هاتون میگین برام لطفا؟❤

و اینکه زمانایی که واقعااا خسته میشدید و انگیزه تون به صفر میرسید دقیقا چیکار میکردین؟؟! :)🖤

اجیم 2000 هزار شد پزشکی ازاد  

هیـچ هم زیبا نبودی، من تو را زیبا کشیدم بی جهت اغراق کردم، دلبر و رعنا کشیدم از "لئوناردو داوینچی" عذرخواهی می کنم که این همه عکس ِ تو را مثل ِ "مونالیزا" کشیدم تو نمی دانستی اصلن "شهرزاد" ِ قصه ها چیست من هــزار و یک شب از مـــوهای ِ تو یلدا کشیدم من چه بی انصاف بودم با ترازوی ِ دلم که تار ِ مویت را برابر با همــه دنیــا کشیدم مرغ ماهی خوار ِ بدترکیب! جوجه اردک ِ زشت!باورت شد که تو را شهزاده ی ِ قوها کشیدم؟بعد از این خوش باش با او، میروم از خاطراتت خاطرت  آســوده باشد  از خیالت  پا کشیدم. آنکس که مرا کراش خود پندارد، کفرش به کنار عجب کراشی دارد الهی شمع بشی پروانه شم دورت بگردم... بعدش فوتت کنم خاموش بشی هرهر بخندم:)🖤🚶‍♀️️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2200

فیزیوتراپی

من 2 سال پشت کنکور بودم

وقتی هدف داشته باشی براش میجنگی عزیزم

میدونی چرا وقتی دستت با کاغد میبره دردش بیشتر از اینه که با چاقو ببره؟ چون از چاقو انتظار بریده شدن داری ولی از کاغذ نه!💔دقیقا حکایت بعضی از ادماست...سوالی راجب رشتم دارید در خدمتم

اینم بگم اجی من پرستار بود بعد کنکور داد   تو بدترین شرایط چقدر کتک  خورد پععععععع

هیـچ هم زیبا نبودی، من تو را زیبا کشیدم بی جهت اغراق کردم، دلبر و رعنا کشیدم از "لئوناردو داوینچی" عذرخواهی می کنم که این همه عکس ِ تو را مثل ِ "مونالیزا" کشیدم تو نمی دانستی اصلن "شهرزاد" ِ قصه ها چیست من هــزار و یک شب از مـــوهای ِ تو یلدا کشیدم من چه بی انصاف بودم با ترازوی ِ دلم که تار ِ مویت را برابر با همــه دنیــا کشیدم مرغ ماهی خوار ِ بدترکیب! جوجه اردک ِ زشت!باورت شد که تو را شهزاده ی ِ قوها کشیدم؟بعد از این خوش باش با او، میروم از خاطراتت خاطرت  آســوده باشد  از خیالت  پا کشیدم. آنکس که مرا کراش خود پندارد، کفرش به کنار عجب کراشی دارد الهی شمع بشی پروانه شم دورت بگردم... بعدش فوتت کنم خاموش بشی هرهر بخندم:)🖤🚶‍♀️️

رتیبه 223 منطقه دو 

البته خیلی وقت پیش که کنکور واقعا کنکور بود 

به نظر من الان خیلی راحت شده قبولی

اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.
ماشالا😍 موفق باشییییی😍😍😍❤❤ حداقل سوال آخری رو جواب بدین😢😂💔

وقتایی بود که تا یه هفته نمیتونستم درس بخونم

کارایی رو میکردم که دوست داشتم

میرفتم بیرون قدم میزدم

می نشستم به اینکه اگه ادامه ندم چه اتفاقی می افته فکر میکردم

غالبا با ذهنم مشکل انگیزه مو حل میکردم

و همیشه به این که تهش فشنگه فکر میکردم

کنم هر شب دعایی کز دلم بیرون رود مهرت ، ولی آهسته میگویم / istp