غریب___آشنا مدیر استارتر عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 365 عنوان من برگشتم🙆♀️🙆♀️🙆♀️ 91 بازدید | 7 پست به یه دلایلی از نی نی سایت رفتم اما الان دوباره برگشتم دلم تنگ شده بود...حالا شاید بعدا گفتم چرا اومدم چرا رفتم چرا دوباره برگشتم...داستانش مفصله😪 زندگی صحنهی یکتای هنرمندی ماست! هرکسی نغمهی خود خواند و از صحنه رود! صحنه پیوسته به جاست! خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد!🍃🍃🍃 1401/12/04 | 10:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
غریب___آشنا مدیر استارتر عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 365 خوش مرسی😘 زندگی صحنهی یکتای هنرمندی ماست! هرکسی نغمهی خود خواند و از صحنه رود! صحنه پیوسته به جاست! خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد!🍃🍃🍃
غریب___آشنا مدیر استارتر عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 365 این کاربری ک باهاش اومدی لغو بود؟ نه کاربری قبلیم رو همون موقع لغو کاربری زدم چون واقعا حالم بد بود روحیه نداشتم بیام نی نی سایت... اینو جدید زدم زندگی صحنهی یکتای هنرمندی ماست! هرکسی نغمهی خود خواند و از صحنه رود! صحنه پیوسته به جاست! خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد!🍃🍃🍃
غریب___آشنا مدیر استارتر عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 365 خوش اومدي 💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼 مرسی😘💃🏻 زندگی صحنهی یکتای هنرمندی ماست! هرکسی نغمهی خود خواند و از صحنه رود! صحنه پیوسته به جاست! خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد!🍃🍃🍃