2777
2789
عنوان

پریود شدم همه جا کثیف شد

24216 بازدید | 27 پست

دیروز پریود شدم از دلم نیومد شرت خوشگلم و بپوشم یه شرت گشاد پوشیدم نوار گذاشتم خوابیدم . موقع خواب هی دستم میخورد به رونم میگفتم خیسه ها ولی نمی‌تونستم بیدار شم ببینم چیه . ۹ صب بیدار شدم دیدم بلههه اندازه کله خر شلوارم کثیف شده چون همه خواب بودن به بدبختی عوضش کردم بعد اومدم دیدم رو تختی هم کثیف شده 🙂با مامانم قهرم نمیتونم بهش بگم بقیه هم که دوس ندارم بفهمن بعد با داداشم یه جا می‌خوابیم استرس دادم نکنه دیده باشه😬چیکار کنممم استرس دارم 

یاد اولین پریودیام افتادم همیشه همه جا کثیف میشد ولی الان چند سال بود اینجوری نمی‌شدم 😭

آه لعنت بسیار خدا ب پریودی

دختر بعد چند سال نمیدونی باید شرت تنگ بپوشی

من ک دوتا میپوشم ک. محکم بمونه تکون نخوره

تازه بخام بخرمم میگم ی تنگ بدین برا پریود میخام محکم باشه

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کار بدی کردی. شما لباس زیر سفت بپوش. نباید شب باشه. چرا با برادرت یک جا می‌خوابید؟؟ چقدر عجیب!!!&nb ...

آخه موقع خواب از من اصن خون نمیرف هیچ وقت😑 

چی باید شب باشه؟ 

کجاش عجیبه؟ خونمون بزرگه ولی ۲ خواب داریم یکیش مامان بابام میخوابن یکیش منو داداشم 

چه اشکال داره پسر توی هال بخوابه..  من جای مادر شما بودم. کلا برادرت را توی هال می‌گذاشتم.&nbs ...

راستشو بخوای برادر ما یکم قاطی داری به اون باشه من برم توی هال بخوابم همش جنگ راه میندازه که چرا خونه ۳ خوابه نگرفتید مامانمم حرفی بزنه هرچی از دهنش در بیاد به مامانم میگه 😅

حالا هر کی ،هر جا خوابیده بی خیال پاشو خرابکاریاتو جمع کن😉

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)