2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دمت گرم 😍 اینجا میگیری یا درخواست بدم؟

این نیت باکمی حوصله و اراده وعلاقه قابل اجراست و باید حوصله داشته باشید   با او مستقیم و بدون پرده پوشی سخن بگو او شما را دوست دارد ولی اظهار آن برایش مشکل است چون فعلاً خودش درگیر مسایل دیگری است که برایش گران تمام شده و درمعامله ای ضرر کرده ولی به او بگو درآینده نزدیک جبران م یشود
این نیت باکمی حوصله و اراده وعلاقه قابل اجراست و باید حوصله داشته باشید    با او مستقیم و ...

وای با اینکه نیت منو نمیدونستی ولی خیلی خوب گفتی 😳 با چی ف ال گرفتی ؟

منم میگیری؟

شما انسانی منحصر به فرد می باشید و خداوند حسن ظاهری و باطنی را در وجودتان قرارد داده است پس ناله و گله داشتن ناشکری محض می باشد برخداوند توکل کن و با سرعت و دقت تلاش کنید که موفقیت در چند قدمی جنابعالی است میتونی برآورده میشه جای هیچ نگرانی نیست 

فال منم میگیری عزیزم؟

این نیت تنها از طریق دعا و نیایش قابل اجراست بهمین جهت قبلاً دو نذر کرده ای ادا نکردی پس با اخلاص تمام سوره مبارکه مریم از آیه ۵۶ تا ۸۰ را با معنی بخوان و به یکی از مشاهد متبرکه برای زیارت مشرف بشو و دعاکن حتماً نیت شما بر آورده می شود .
۲-   غمگین نباش : آن اندازه نگرانی وجود ندارد زیرا تقصیر شماست که راز دل خودت را برملا ساختی و با نا اهلش سخن گفتی درحالیکه خوب بود با کسی که هر روز برایت دعا می کند و شما را به اندازه دنیا دوست دارد ولی بر زبان نمی آورد مشورت می کردی